24 / 04 / 2024

İstiklal Caddesi dükkan

İstiklal Caddesi dükkan

Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nizam Hışım yaptığı açıklamada "Şu anda İstiklal Caddesi'ndeki dükkanlarda doluluk yüzde 100. Boş dükkan yok diyebiliriz." dedi.

Esnaf, İstiklal Caddesi'ni boşaltıyor!

İstanbul'un en ünlü caddesi İstiklal'de devam eden şantiye çalışmaları esnafın kepenk kapatmasına neden oldu. Bölgede, kiralık dükkan ilanların sayısı gittikçe artıyor.

İstiklal Caddesi'ndeki dükkan kiraları metrekaresi 335 dolara kadar çıkıyor!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Lisanslı Değerleme Uzmanı ve Ortağı Özdil Şahin Beyoğlu'nu değerlendirdi.İstiklal Caddesi'ndeki dükkan kiraları metrekaresi 335 dolara kadar çıkıyor.

Gümüşhane Belediyesi'nden 19.1 milyon TL'ye satılık 29 dükkan!

Gümüşhane Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Gümüşhane ili, Hasanbey Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan 29 dükkanı 19 milyon 120 bin 450 TL'ye satıyor...

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Esenyurt City Forever Sitesi'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Polatlı Belediyesi 38 dükkanı 5 yıllığına kiraya veriyor!

Polatlı Belediyesi, İstiklal Mahallesi'ndeki K Blokta bulunan içerisinde toplam 96 adet dükkanı ihale ile kiraya veriyor. İhale 6 Temmuz'da gerçekleşecek...

Tempo City Kağıthane dükkan fiyatları ne kadar?

Tempo City projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de Cendere Caddesi üzerinde hayata geçirildi. Tempo City Kağıthane dükkan fiyatları ne kadar?

Kıvanç Tatlıtuğ Bağdat Caddesi'nden 2 dükkan aldı!

Yatırımlarını gayrimenkule yapan Kıvanç Tatlıtuğ bugüne kadar İstanbul'un Avrupa yakasından evler satın almıştı. Oyuncu bu kez farklı bir semte yöneldi. 9 ay önce Bağdat Caddesi'nden 2 büyük dükkan aldı.

Pelin Karahan Etiler'de dükkan arıyor!

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.

Bağdat Caddesi'nde 30 dükkan boşaldı!

Perakendenin gözbebeği, alışverişin en önemli caddelerinden biri olan İstanbul Kadıköy’deki Bağdat Caddesi son bir yıl içinde ciddi bir sıkıntıya girdi.Yıllardan beri ilk defa caddede 30’a yakın boş dükkan satılık veya kiralık tabelasıyla müşteri bekliyor

Bağdat Caddesi'ndeki yenilenen binalarda dükkan fiyatları 3'e katlandı!

İstanbul’un en ünlü alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi’nde kiralık dükkan enflasyonu yaşanıyor. Yeniler yüksek fiyatları, eskiler ise yıkım korkusu nedeniyle kiracı bulmakta zorlanıyor. Yenilenen binalardaki dükkan kiraları üçe katlandı…

Eskişehir'de boş bir dükkan otopark'a dönüştürüldü!

Eskişehir'de otopark sorunu gün geçtikçe hissedilir şekilde artış gösteriyor. Hasan Polatkan Caddesi’ndeki boş bir dükkanın otopark gibi kullanılmaya başlanması hayret uyandırdı.

Kapalıçarşı'da metrekaresi 27 milyon liraya dükkan!

1986 yılında Kapalıçarşı'nın en işlek caddesi olan Kalpakçılar Caddesi'nde bulunan bir kuyumcu dükkanı, metrekaresi 27 milyon liraya satılmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haber...

1986 yılında Kapalıçarşı'da metrekaresi 27 milyon liraya dükkan!

1986 yılında Kapalıçarşı'nın en işlek caddesi olan Kalpakçılar Caddesi'nde bulunan bir kuyumcu dükkanı, metrekaresi 27 milyon liraya satılmış. Rekor kıran 23 metrekarelik dükkan 620 milyon 710 bin liraya alıcı bulmuş.

İstiklal Caddesi kira artışında dünya 2'ncisi oldu!

Dünyada en çok kira artışının yaşandığı 10 cadde arasında İstiklal, Bağdat, Abdi İpekçi caddeleri yer aldı. Yüzde 27.3 ile İstiklal Caddesi dünyada kiraların en çok arttığı ikinci cadde oldu.

İstiklal Caddesi dükkan Haberi

İstiklal Caddesi dükkan

Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nizam Hışım, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Beyoğlu'nun; İstanbul'un "en İstanbul kokan ilçesi" olarak tanımlanabileceğini, "kozmopolit" teriminin hayat bulduğu yer olduğunu belirtti.

İstiklal Caddesi'nin ve yan sokaklarının sadece Beyoğlu'nun değil, İstanbul'un da merkezi sayılabileceğini söyleyen Hışım, Beyoğlu sınırları içinde yer alan kültürel etkinliklerin yapıldığı tesislerden, sinemalardan, tiyatrolardan, gösteri merkezlerinden ve sanat galerilerinden ilçede yaşayan nüfustan çok daha fazlasının faydalandığını dile getirdi.

Hışım, Beyoğlu'nda yaşanan her türlü olumlu ya da olumsuz olayın Türkiye gündemini ve uluslararası platformda Türkiye algısını derinden etkilediğini, bu nedenle Beyoğlu'nun güzelleşmesi, daha iyi bir hal alması ve daha da canlanması için projeler ürettiklerini belirtti.

Beyoğlu'nun, 40 bini aşan yatakla İstanbul'un bu alanda en yüksek kapasitesine sahip ilçesi olduğunu dile getiren Hışım,...