25 / 04 / 2024

istinyepark etkinlikleri

istinyepark etkinlikleri

İstinyePark’ın 6. yılında da dünyaca ünlü markaları sektöre kazandırmaya devam ettiğini söyleyen İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin, perakende sektörünün, her türlü krizden kolayca etkilenen sektörlerin başında geldiğini belirtti...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Mimarlar Derneği Nisan ayı etkinlikleri!

Mimarlar Derneği etkinlikleri kapsamında, Nisan ayının 2015 etkinliği olan Mimar Sinan haftası, 6 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

İstinyePark harcama tutarını yüzde 14 arttırarak büyüdü!

PERAKENDE sektörünün lider markası olarak her yılı yenilikler ve dikkat çekici büyüme rakamlarıyla kapatan IstinyePark, 2014'te 'kişi başına harcama tutarını yüzde 14 artırarak büyüdü...

Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı!

Beyşehir Gölü sularını Konya Ovası'na BSA kanalı aracılığıyla aktararak bölgeye ve tarım alanlarına bir asırdır hayat veren tarihi Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı.

İstanbul Kore'de 2014 etkinlikleri yoğun ilgi gördü!

İstanbul Kore'de 2014 etkinlikleri yoğun ilgi gördü. İBB Kent Orkestrası Mehter Takımının seslendirdiği marşların ilgi gördüğü gecede, Türk ve Koreli katılımcılar iki ülkenin bayraklarını sallayarak marşlara eşlik etti.

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

istinyepark etkinlikleri Haberi

istinyepark etkinlikleri

2013 yılı da bu anlamda oldukça talihsiz bir yıldı. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen, geçen yıla göre yüzde 10 ciro, yüzde 3 ziyaretçi artışı ile bu yılı kapatıyoruz. Açıldığımız günden bu yana 93.5 milyon ziyaretçi ağırladık. Bu rakamın 2014 Mayıs ayında 100 milyonu bulacak olmasının heyecanını yaşıyoruz’ dedi


Dünyaca ünlü markaları ilk kez Türkiye’ye kazandırarak sektörün geleceğine yön veren İstinyePark, geçen sene 17 milyon olan ziyaretçi sayısını 2013’te yüzde 3 artırarak açıldığı günden bu yana sürdürdüğü istikrarlı çizgisini korudu. İstinyePark Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin, her yıl olduğu gibi bu yıl da kış sezonunda tam kapasiteye ulaştıklarını ve ziyaretçi oranlarının geçen seneye göre yüzde 3 arttığını belirterek, ‘Özellikle kış aylarında alışveriş merkezini tam kapasite ile işletiyoruz....