29 / 03 / 2024

İstMarina Ofis ön talep süreci

İstMarina Ofis ön talep süreci

DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Meram 116 dükkan ve 182 ofis ihalesi 22 Haziran'da!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

İstmarina AVM'de Murat Boz coşkusu!

Moda, eğlence ve lezzetin Adalar manzarası eşliğinde sunulduğu İstMarina, dün akşam Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz’u ağırladı..

TOKİ Van 407 dükkan ihalesi bugün!

TOKİ Van Erciş Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 407 Adet Dükkan ve 48 Adet Ofis İnşaat İhalesi bugün yapılacak..

Dünyanın ilk ofis binası Dubai'de açıldı!

Gensler tarafından tasarlanan ve 3 boyutlu printerdan basılan dünyanın ilk ofis binası Mayıs ayının sonunda Dubai'de açıldı.

Work Ofis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Work Ofis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cansu Pekintürk Düzcükoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Öz Üstün İnşaat Nakliyat Otomotiv ve Ofis Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Öz Üstün İnşaat Nakliyat Otomotiv ve Ofis Sistemleri Limited Şirketi, Tuncay Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Başknet Caddesi'nde kuruldu.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

Tuna Ofis Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza açacak!

Tuna Ofis, önümüzdeki üç yıllık süreçte Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza daha açarak Suudi Arabistan pazarındaki mağaza sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

İstMarina Ofis ön talep süreci Haberi

İstMarina Ofis ön talep süreci

“2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde“Dünya’nın En İyi Projesi” seçilen İstMarina’nın ofis alanı 100 bağımsız bölümden oluşuyor.


Lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulacağı İstMarina Ofis’te deniz ve adalar manzaralı ofisler bölgenin en prestijli ofisleri olmaya aday gösteriliyor. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak.


Ön talep dönemi başlayan ticari ünitelerin büyüklüğü 40 m2 ile 75m2 arasında değişiyor. Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi olan Kartal Sahili’nde hayata geçirilen İstMarina’nın ofisleri, tıpkı konutlarda olduğu gibi yatırımcısına büyük kar vaat ediyor. Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanan İstMarina Ofis, metrekaresi 6800 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor.


Deniz Manzaralı Yüksek Prim Vaat Eden Ofisler


Ön talep döneminde avantajlı fiyatlardan yararlananların çok kazançlı...