18 / 04 / 2024

isü MBA programı

isü MBA programı

İstinye Üniversitesi, gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik MBA programını hayata geçirdi. Porgram kapsamında sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. 

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

İstinye Üniversitesi gayrimenkulde MBA programı kayıtları başladı!

İstinye Üniversitesi ve Gayrimenkul ve GYODER arasında yapılan iş birliği protokolü gereği, 2019 - 2020 güz dönemi MBA programına başvuran GYODER üyelerine özel indirim imkanı sunulacak...

İstinye Üniversitesi’nden “Gayrimenkulde MBA” programı!

İstinye Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü kapsamında gerçekleştirilen yüksek lisans programlarını, “Executive MBA” ve “Odaklanmış İşletme Yüksek Lisans Programları” olmak üzere iki alana ayırarak; alternatif alanlara odaklanan bir eğitim sistemi üzerine yükseliyor.

İnşaat sektöründe ara eleman ihtiyacı!

İstinye Üniversitesi, gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik MBA programını hayata geçirdi. Porgram kapsamında sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. 

MBA in Real Estate 2018 güz dönemi kayıtları için son gün 31 Ağustos!

Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli Güz Dönemi MBA fırsatını kaçırmayın. Gayrimenkul sektöründe kariyer hedefinize bu MBA programı ile ulaşın. Son gün 31 Ağustos...

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate güz dönemi kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı.

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı..

 Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate şimdi yüzde 50 indirimli!

MBA in Real Estate programı,  Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli güz dönemi MBA fırsatını kaçırmayın...

ÖzÜ-MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER, üniversite işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. MBA in Real Estate Programı, GYODER ve Özyeğin Üniversitesi(ÖZÜ) işbirliği ile Eylül 2017'de başlıyor.

MBA in Real Estate 2017 güz dönemi kayıtları başladı!

Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı MBA in Real Estate 2017 güz dönemi kayıtları başladı.Son başvuru tarihi 29 Ağustos 2017.

MBA in Real Estate güz dönemi kayıtları başladı!

GYODER ve BAU işbirliği ile Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" 2017 güz dönemi kayıtları başladı.

MBA in Real Estate kayıtları için son gün 27 Ocak!

GYODER ve BAU işbirliği ile Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" 2017 güz dönemi kayıtları başladı.

MBA in Real Estate 2016 programı son başvuru tarihi 25 Ağustos!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" için son başvuru tarihi 25 Ağustos olarak belirlendi.

isü MBA programı Haberi

isü MBA programı

İstinye Üniversitesi, gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik MBA programı başlattı. 'Eğitim iş birliği Protokolü' İstanbul İnşaatçılar Derneği ve Uluslararası Proje Yönetimi Enstitüsü arasında imzalandı.

GYODER ve İNDER'den destek 

Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, öğrenci almaya başlayacak ve sınırlı kontenjana sahip olan Gayrimenkulde MBA Programı, Türkiye ve dünya gayrimenkul piyasasının içinde bulunduğu güncel durumu inceleyecek. Program Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Uluslararası Proje Yönetimi Enstitüsü (UPYE)’nin destekleriyle hayata geçirildi. 

''Gayrimenkul sektörü ülkemizin lokomotifi''

Gayrimenkul sektöründe kriz, küresel durum gibi etkenlerden dolayı bir türbülans olduğuna ve bu türbülansı Gayrimenkul'de MBA Programı ile giderebileceklerini kaydeden İSÜ Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu, sektörün Türkiye için çok değerli olduğunu ifade etti. Bulu, "Gayrimenkul sektörü 40'ın üzerinde  sektörü tetikliyor, inanılmaz iş...