29 / 03 / 2024

ISVEA satışlarında son durum

ISVEA satışlarında son durum

53 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünleri satan İtalyan markası ISVEA, global pazardaki yatırımlarına devam ediyor.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Yabancıya konut satışlarında frene basıldı! Yabancı yatırımcılar Türkiye'den uzaklaşıyor

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre 2023 yıl raporuna göre yabancıların yatırımları yıllık bazda yüzde 48 azaldı. Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Yüksek Mimar Emrullah Yedikardeş, bir zamanlar piyasayı diri tutan yabancı satışlarında frene basıldığını belirtti.

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

Gayrimenkul satışları neden düştü? Uzman isim satışlardaki düşüşlerin nedenlerini ve etkilerini açıkladı!

Gayrimenkul satışlarında son dönemlerde belirgin bir duraksama görüldü. Bu duraksamanın çeşitli nedenleri ve sektöre olan etkileri Özgür Cihad Özaydoğu tarafından açıklandı.

Bu iki ilde konut satışlarında sert düşüş! Almak isteyen alamadı, satmak isteyen de satamadı!

Ekonomide yaşanan sorunların en olumsuz etkilediği sektörler arasında yer alan inşaat sektöründe sular durulmuyor. Aktarılan detaylara göre bu iki ilde konut satışlarında sert düşüş görüldü.

Konut satışlarında yeni dönem başladı! Balon fiyat artışları sönecek mi? 

Konut satışlarında yeni dönem bugün itibarıyla resmen başladı. Peki konut sektöründeki balon fiyat artışları sönecek mi? 

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Isıtıcı satışlarında büyük artış! Simtech Km1714 quartz ısıtıcı ne kadar?

Ekim ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde havalar hissedilir derecede serinlemeye başladı. Kasım ayıyla beraber sıcaklıkların oldukça düşmesi beklenirken, ısıtıcı satışlarında da artış başladı. Simtech Km1714 quartz ısıtıcı, özellikleriyle göz doldururken, fiyatı da merak konusu oldu.

Evde bakım maaşı hesaplara ne zaman yatırılacak? Ekim 2023 evde bakım maaşlarında son dakika!

Evde bakım maaşının hesaplara ne zaman yatırılacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Ekim 2023 evde bakım maaşlarında son dakika....

7.500 TL'lik emekli maaşlarında son dakika! Yeni zam için tarih verildi! 

7.500 TL'lik emekli maaşları pek çok kişinin de gündeminde bulunuyor. Merakla beklenen yeni ve zamlı emekli maaşları için resmen tarih verildi. İşte 7.500 TL'lik emekli maaşlarında son dakika...

Konut satışlarında yabancının payı son 3 yılın en düşüğü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, yabancılara gerçekleştirilen konut satışları Ağustos ayında bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 42 azaldı ve 3 bin 58 oldu. Söz konusu bu rakamlara göre yabancının satışlardaki payı son 3 yılın en düşüğü...

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

ISVEA satışlarında son durum Haberi

ISVEA satışlarında son durum

Hindistan vitrifiye seramik sektörü temsilcisi CERA ile stratejik işbirliği anlaşması imzalayan İsvea, tüm tasarımlarını Hindistan'da satışa sunacak. Hindistan pazarında üst segment açığını kapatabilecek bir İtalyan markası olduklarını ve geniş ürün portföyüyle birlikte uluslararası platformlarda tercih edilen bir marka olduklarını vurgulayan ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, “CERA ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu iş birlikteliğiyle küresel anlamda güçlü bir marka olduğumuzu kanıtladık. CERA ile 20 yıla kadar uzayabilecek bir sözleşmemiz var. Bu sebeple Hindistan pazarında iddialıyız ve gelişmekte olan bu pazarda yüksek bir pazar payı hedefliyoruz.” dedi. İmza töreninde konuşan CERA Genel Müdürü Atul Sanghvi ise, “Hindistan'ın en büyük banyo çözümleri firmalarından biriyiz. ISVEA'nın sahip olduğu üretim gücü ve tasarım anlayışıyla birlikte sektöre yön verecek çalışmalara imza atacağımıza olan inancım tam....