20 / 04 / 2024

ISVEA SottAqua Ret Dot Desing ödülü

ISVEA SottAqua Ret Dot Desing ödülü

Tasarımlarıyla fark yaratan İtalyan ISVEA, Sott’Aqua serisi ile tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında sayılan Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne layık görüldü.

Vize başvurularına ret oranı yüzde 50'ye çıktı! 80 Euro olan vize başvuru ücreti için 300 Euro isteniyor!

TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Schengen vizesi başvurularına ret oranının yüzde 50'ye yükseldiğine dikkat çekerek, bu sorunla ilgili detayları paylaştı. İşte ayrıntılar...

Mahkemeden alınan mirası ret belgesi geçerli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde mahkemeden alınan mirası ret belgesinin geçerli olup olmadığını yazdı. 

Ünal Aysal'ın Hotel Les Ottomans'ın icra itirazına mahkemeden ret!

Ünlü iş adamı Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, Ortaköy’deki Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına itiraz etti. Mahkeme, Ünal Aysal’ın itirazını ret kararı verdi. 

Akiş GYO'nun lehine ret kararına karşı temyiz yoluna gidildi!

Akiş GYO'nun lehine ret kararına karşı davacının istinaf başvurusunun reddine karşı davacı tarafça temyiz yoluna gidildi ve şirket tarafından temyize cevap verildi. 

Ret Turizm Organizasyon Konaklama Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ret Turizm Organizasyon Konaklama Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gök tarafından kuruldu.

Yeşil Yol projesinin iptali için açılan davaya ret kararı!

Karadeniz yaylaları için bir doğa talanı olan Yeşil Yol projesinin iptali için açılan davaya '' kamu yararı taşıdığı'' nedeniyle ret kararı verildi.

Akmerkez GYO gündem maddelerinin iptali davasında ret kararı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2014 yılı genel kurul gündemine ait bazı kararların iptali istemli davasında mahkeme ret kararı verdi...

Ortahisar, Akçaabat ve Beşikdüzü'nde kat artışına ret!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Ortahisar, Beşikdüzü ve Akçaabat'tan gelen kat artırımı taleplerini reddetti. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, komisyon kararlarına ret oyu verdi.

Uzel Makine'nin icra ihalesinin iptal talebine mahkemeden ret!

UZEL’in, İstanbul Rami’deki bina ve arsalarının satıldığı icra ihalesinin iptali için açılan davada mahkeme ret kararı verdi. Dava dosyasına göre, 832 milyon liralık arsa ve binalar 225 milyon liraya satıldı.

Altunizade’de 16 yıldır yapılması istenilen otele ret!

Danıştay, Üsküdar Altunizade’de 16 yıldır otel yapılmak istenen ve büyük kısmı park olan arazi için onay vermedi. Mahkeme, projenin bölgedeki trafik yoğunluğunu arttırıp yeşil alanı azalttığına dikkat çekti.

ISVEA’nn smartPlus ile hijyen ve konfor bir arada!

ISVEA, birçok teknolojik özelliği bir arada sunan Akıllı Klozet Kapağı smartPlus teknolojisi sayesinde konforu, kişisel hijyenle buluşturarak daha sağlıklı banyo ve tuvaletleri hayatımıza kazandırıyor.

Esenler Şehir Parkı'na İBB'den ret!

Esenler'deki Hasdal ve Tümgeneral Selehattin Gökkartal Kışlası'nın yerine yapılacak dünyanın 3. büyük şehir parkına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden onay çıkmadı.

Edrine Belediye Meclisi'nden hak aktarımı yapılacak alanlar itirazına ret!

İmar affı adı altında belli bir zümreye af ve rant sağlanacağı gerekçesiyle 'hak aktarımı yapılacak alanlar' başlıklı maddeye yapılan itiraz Belediye Meclisi'nde reddedildi...

ISVEA SottAqua Ret Dot Desing ödülü Haberi

ISVEA SottAqua Ret Dot Desing ödülü

1955 yılından beri düzenlenen dünyanın en prestijli ve en büyük çaplı tasarım yarışmalarından biri olarak kabul edilen, ürünlerin tasarım alanındaki performanslarını değerlendiren Red Dot Design Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu. Bu yıl 56 ülkeden 1.994 tasarımcı Red Dot Design'a başvurdu. 25 ülkeden tasarım liderleri ve uzman gazetecilerin yer aldığı jüri, birbirinden farklı tam 4 bin 928 yenilikçi projeyi değerlendirdi. 


Tasarımlarıyla dünya genelinde adından söz ettiren İtalyan ISVEA, ALLEGRO serisinden sonra Sott’Aqua serisi ile ikinci kez Red Dot ödüllerinde büyük bir başarıya imza attı. ISVEA, ilhamını doğadan ve sudan alan, İtalyanca “su altı dünyası” anlamına gelen Sott’Aqua serisi ile büyük ödüle layık görüldü. Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen ödül törenine katılan ISVEA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz  ve ISVEA CDO'su (Chief...