27 / 04 / 2024

ISVEA uşak mağazası

ISVEA uşak mağazası

Uşak'ta ilk mağazasını açan İtalyan ISVEA, Türkiye genelinde toplam 37 satış noktasına ulaştı. ISVEA, uluslararası ödüllere sahip İtalyan tasarım gücünü yansıttığı koleksiyonlarını Uşak'taki ilk satış noktasında tüketicilerle buluşturuyor.

Anlaşma imzalandı: Pegasus'tan 36 yeni uçak siparişi

Pegasus Hava Yolları, 2012 tarihli Airbus Siparişi kapsamında mevcut uçak siparişlerine ilave olarak 36 yeni A321neo model ilave uçak siparişi için anlaşma imzaladı. İşte detaylar...

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

Uşak Banaz OSB'de 500 bin metrekareye yapılaşma izni verildi! 

Uşak Banaz'da bulunan organize sanayi bölgesi alanının bir kısmı için yapılaşma ve imar izni verildi. 

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

MediaMarkt Torium mağazası açıldı!

MediaMarkt Türkiye, 29 Ocak tarihinde İstanbul’da Torium AVM’deki mağazasını sunduğu özel indirimler kapsamında açtı.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Uşak'ta bir inşaat işçisi evinde öldürüldü!

Uşak'ta inşaat işçisi Resul Arslan, yaşadığı evde tabancayla öldürüldü, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Huawei Türkiye'deki ilk deneyim mağazasını İzmir'de açtı!

Akıllı telefon, notebook ve giyilebilir cihazlar gibi ürünler üreten Huawei'in Türkiye'deki ilk "deneyim mağazası" İzmir'de açıldı.

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Uşak havaalanı tekrar hizmete açılacak mı?

Uşak havaalanının tekrar hizmete açılması için bir çalışma yapılıp yapılmadığı TBMM'de konu oldu. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

ISVEA uşak mağazası Haberi

ISVEA uşak mağazası

İtalyan ISVEA, Türkiye genelindeki 37. satış noktası ile hızlı büyümesini sürdürüyor. Geniş ürün yelpazesi, kalitesi ve farklı fonksiyonel yaklaşımları ile banyoları keyifli bir yaşam alanına dönüştüren ISVEA, uluslararası ödüllere sahip İtalyan tasarım gücünü yansıttığı koleksiyonlarını Uşak'taki ilk satış noktasında tüketicilerle buluşturuyor. 


İç Ege Bölgesinde Batı ve Orta Anadolu'yu birbirine bağlayan Uşak ilinin merkezinde yer alan ve 330 metrekarelik showroom ile büyük bir teşhir alanına sahip olan Özbilgin Ticaret'in açılışına Uşak ili üst düzey protokolü; vali, belediye başkanı, il genel meclis başkan ve üyeleri, belediye meclis üyeleri, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı. 


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve mağaza sahiplerinden Serkan Yaman’ın açılış konuşmalarını yaptığı törenin ardından showroom’da sergilenecek ISVEA markalı banyo mobilyaları ve vitrifiyeler ile gömme rezervuar ürün grupları tüm...