20 / 04 / 2024

isviçre milyarder sayısı

isviçre milyarder sayısı

Geçtiğimiz günlerde gazeteler dünyanın en zenginleri listesini açıkladı. Buna göre, İsveç'te milyoner ve milyarder sayısının hızla artış gösterdiği görüldü.

Kredi borçluları sayısı gün geçtikçe artıyor! Verilere göre tam 272 milyon kişinin kredi borcu var! 

Türkiye Bankalar Birliği tarafından paylaşılan verilere göre, kredi borçlularının sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Ocak ve mart ayları arasında kredi kullanan kişi sayısı 7 milyon 116 bin olarak kaydedilmiştir. Artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bankalardan kredi alma gereksinimi artıyor.

Yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı?

Bir arsanız olduğunu ve üzerinde inşaat yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı? İşte yanıtı...

İsveç'te milyoner ve milyarder sayısı hızla artıyor!

Geçtiğimiz günlerde gazeteler dünyanın en zenginleri listesini açıkladı. Buna göre, İsveç'te milyoner ve milyarder sayısının hızla artış gösterdiği görüldü.

Milyarder sayısında Pekin, New York'u solladı!

Çin ile ABD arasındaki ekonomik yarış milyarder sayılarında da kendini gösteriyor. 21 milyon nüfuslu Pekin'de ikamet eden dolar milyarderi sayısı son bir yılda 33 kişi yükselirken, 8,4 milyon nüfuslu New York'taki artış 7 kişiyle sınırlı oldu.

RE/MAX Türkiye 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı!

RE/MAX Türkiye, Nisan ayında 160 kişiyi bünyesine katarak toplamda 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı.

Çin, milyarder sayısında ABD'yi 3'e katladı!

31 Ocak itibarıyla dünyadaki dolar milyarderi kişi sayısı 2 bin 816. Son 12 ayda küresel dolar milyarder listesine 346 yeni isim eklendi...

2019'da yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 48,3 geriledi!

Yapı ruhsatlarının, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tabi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için belediyelerden alınması gerekiyor. Yapı ruhsatlarının 2019'dan bir önceki yıla göre, bina sayısı yüzde 48,3, yüzölçümü yüzde 52,4, değeri  yüzde 43,8, daire sayısı yüzde 53,9 azaldı...

Forbes milyarderler listesindeki Türklerin sayısı azaldı!

Geçen yıl yaşanan kurdaki yükselme ve ekonomik kriz nedeniyle Forbes milyarderler listesine giren Türk milyarderlerin serveti 64.7 milyar dolardan 43.1 milyar dolara indi. Listede yer alan milyarder sayısı da 36’dan 25’e düştü...

AVM sayısı ikinci çeyrekte 442’ye ulaştı!

GYODER'in TEB katkıları ile hazırladığı "GYODER Gösterge 2018-2. Çeyrek Raporu"na göre, AVM sayısı ikinci çeyrekte 442’ye ulaştı..

AB vatandaşlarının yüzde 16,6'sının evindeki oda sayısı yetersiz!

Avrupa Birliği (AB) vatandaşlarının yüzde 16,6'sı aile üyelerinin sayısına göre oda sayısının yetersiz olduğu evlerde barınıyor.

RE/MAX danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracak!

RE/MAX, gelecek dönemde İstanbul'da düşük gelirli mahallelerde olmayı ve gayrimenkul danışmanı sayısını artırmayı hedefliyor. Firma, 5 yıl sonra danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracak.

AVM sayısı 393’e ulaştı!

JLL Türkiye’nin “Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü–2017 3. Çeyrek” raporu yayınlandı. TİCARİ gayrimenkulde profesyonel hizmet sunan rapora göre avm sayısı geçen yılın üçüncü çeyreğine göre 379'dan 393'e çıktı.

Daire sayısında İstanbul birinci, Ardahan sonuncu sırada!

YAPI izin istatistiklerine göre daire sayısında İstanbul ilk sırayı aldı. Ardahan, Hakkari ve Bayburt ise daire sayısının en düşük olduğu üç il oldu.

isviçre milyarder sayısı Haberi

isviçre milyarder sayısı

Geçtiğimiz günlerde gazeteler dünyanın en zenginleri listesini açıkladı. Cumhuriyet Gazetesi'nden Osman İkiz'in haberine göre; her ülkenin milyarderleriyle ilgili de ayrı haber yapıldı. İsveç’te milyoner ve milyarderlerin hızla artması dikkat çekti. Örneğin; 2018'de 129 bin olan milyoner sayısı, 2019 yılındada 142 bin oldu. Bunlardan 191’i de kron milyarderi olarak belirtildi. 

Belki şu sırada milyarderlerin sayısı 200’ü aşmış olabilir. Milyarderlerin kırkıncı sırasında müziğe düşkün olanların tanıyabileceği bir isim bulunuyor. Yıllar önce dağılmış olan ama müzik dünyasının unutulmazlarından olan ABBA topluluğunun piyanisti Benny Andersson. futbol dünyasının yıldızlarından Zlatan İbrahimoviç ise 169. sırada yer alıyor. 

Milyarderlerin 59’u da teknolojinin yıldızlarından meydana geliyor. Bilindiği gibi Skype’ın kurucusu Niklas Zennström, Spotify’ın kurucusu Daniel Ek, icatlarıyla dünyanın önde gelen isimlerinden oldu. Bunlar zekâlarını yaratıcılıkla kullanan milyarderler. Teknoloji...