19 / 04 / 2024

İtalya cenova liman

İtalya cenova liman

İtalya'nın Cenova bölgesinde yer alan liman kulesi konteyner gemisinin çarpması ile yıkıldı...

Global Liman, Ravenna'nın çoğunluk hissesini aldı!

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Liman'ın İtalya'da yolcu limanı işleten Ravenna Terminal Passeggerı'nın yüzde 51 hissesi ile Cagliari Cruise Port'un yüzde 21 hissesini devraldığını duyurdu.

Global Liman'dan İtalya atılımı!

Global Yatırım Holding, iştiraki Global Liman, İtalya'da bulunan Brindisi, Catani ve Ravenna limanlarını işleten şirketlerle, hisse alımı için görüşmelere başladı.

Arkas Terminal Del Golfo limanının projesine The Plan’dan ödül!

İtalya Terminal Del Golfo limanının yeniden yapımı için Arkas Holding Liman Hizmetleri Grubu tarafından hazırlanan proje, mimarlık ve tasarım alanında verilen The Plan Awards 2016’nın birincisi oldu.

İtalya'nın 5 turistik yat limanı satılıyor!

İtalya, 5 yat limanını özelleştirerek, satışa çıkarma kararı aldığını duyurdu. İtalyan basınında yer alan haberlere göre 5 turistik yat limanı, Ekonomi Bakanlığı bünyesindeki Invitalia şirketi aracılığıyla satılacak.

İtalya’da 5 yat limanı satışa çıktı!

İtalya, 5 yat limanını özelleştirerek, satışa çıkarma kararı aldığını duyurdu. İtalyan basınında yer alan haberlere göre 5 turistik yat limanı, ekonomi bakanlığı bünyesindeki Invitalia şirketi aracılığıyla satılacak.

İtalya 5 yat limanını satışa çıkardı!

İtalya turizmin uğrak yeri olan yerleşim yerlerindeki yat limanlarının özelleştirilmesi için harekete geçti.Lüks yat limanlarıyla bilinen İtalya, aralarında Capri ve Sardinya'nın da yer aldığı 5 yat limanını satıyor.

Arkas, İtalya’daki Terminal Del Golfo limanıyla ortak oldu!

ARKAS, İtalya’nın La Spezia kentindeki Terminal Del Golfo limanı ile ortak oldu. Arkas’ın burada 100 milyon Euro yatırımla gerçekleştireceği üst ve alt yapı çalışmaları sonucunda limanın yıllık 130 bin TEU’luk kapasitesi 600 bin TEU kapasiteye yükselecek.

Arkas, İtalya’da liman aldı!

Arkas, İtalya’nın La Spezia kentindeki Terminal Del Golfo limanı ile ortak oldu. Arkas’ın 100 milyon Euro yatırımla gerçekleştireceği çalışmalarla liman kapasitesinin 4 kat artması planlanıyor.

Seabourn Odyssey kruvaziyeri Bodrum'a geldi!

​İtalya'nın Cenova kentinde 2009'da inşa edilerek denize indirilen 32 bin groston ağırlığında, 198 metre uzunluğundaki yolcu gemisi Bodrum Limanı'na yanaştırıldı. Gemide çoğunluğu Amerikalı 457 yolcu ve 338 personelin bulunduğu belirtildi.

Arkas, Terminal Del Golfo limanını satın alıyor!

İzmir'in taşımacılıktaki devi Arkas Holding, yurtdışında da yatırım atağına geçti. Bir yandan Marmara'da 378 milyon dolar yatırımla kurduğu Marport'u yüzde 30 büyütmek için harekete geçen holding, İtalya'da da liman satın alıyor.

UN Ro-Ro İtalyan limanının yüzde 60’ını aldı!

UN Ro-Ro, 1994 yılından beri kullandığı İtalya’ nın Triese Limanı’ ndaki Samer Seaport Terminali’ ni sonunda satın aldı. TIR’ ların trenle geçişi için de yatırım planlanıyor....

İtalya'nın Cenova şehrindeki liman kulesi yıkıldı!

İtalya'nın Cenova bölgesinde yer alan liman kulesi konteyner gemisinin çarpması ile yıkıldı...

Avrupalı devlet bankaları İskenderun Limanı'na ortak oluyor!

Krizle savaşını sürdüren AB'nin dev ekonomileri İtalya ve Fransa'ya ait kamu bankaları güvenli liman Türkiye'ye, İskenderun üzerinden girdi

İtalya cenova liman Haberi

İtalya cenova liman
Jolly Nero adlı i konteyner gemisinin çarpması ile büyük hasar alan İtalya'nın Cenova kentindeki liman kulesi yıkıldı. Gece saatlerinde meydana gelen kaza sonrası liman kullanılamaz hale...