29 / 03 / 2024

italya inşaat faliyetleri

italya inşaat faliyetleri

İtalya, koronavirüsün Avrupa'da sert bir şekilde etki ettiği ilk ülkeydi. İtalya'da normalleşme haritası çizildi, inşaat sektöründe faaliyetlerin 4 Mayıs'ta başlamasına karar verildi...

İtalya'da inşaat sektörü çalışanları iş başı yaptı!

İtalya'da, 2. aşamaya geçişle beraber inşaat, imalat ve toptan ticaret sektörlerinde, fabrikalarda 4 milyonu aşkın çalışan işbaşı yaptı.

italya'da inşaat sektörü iş başı yapıyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında İtalya'da ilk olarak inşaat, imalat ve toptan ticaret sektörleri işbaşı yapacak.

İtalya'da inşaat sektörü yarın faaliyete geçiyor!

Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle en çok etkilenen ülkelerden olan İtalya'da yarın "virüsle yaşayacağı dönem" olarak tanımladığı 2. aşamaya geçiliyor. Ülkede yarın inşaat sektörü iş başı yapacak...

İtalya'da inşaat sektörü 4 Mayıs'ta faaliyete geçecek!

İtalya, koronavirüsün Avrupa'da sert bir şekilde etki ettiği ilk ülkeydi. İtalya'da normalleşme haritası çizildi, inşaat sektöründe faaliyetlerin 4 Mayıs'ta başlamasına karar verildi...

Koronavirüs İtalya'da en çok inşaat sektörünü etkileyecek!

Koronavirüsten kaynaklanan acil durumun en çok inşaat, tekstil sanayisi, turizm, otel ve restoranları etkileyeceği belirtiliyor.

İtalya Floransa'daki 200 metrelik göçüğü inşaat mühendisleri inceliyor!

İtalya'nın Floransa kentinde içme suyu şebekesinde oluşan çatlak, tarihi kentin merkezinde göçüğe yol açtı. 200 metre uzunluğundaki göçük için inşaat mühendisleri inceleme yapıyor.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

italya inşaat faliyetleri Haberi

italya inşaat faliyetleri

İtalya, koronavirüs salgınının en sert etki ettiği Avrupa ülkesi oldu. Önce bölgesel, sonra tüm İtalya'da karantina ve evden çıkma yasakları tedbir amacıyla getirildi. Salgınla mücadelede önemli mesafe kat edilmesinden sonra normalleşmeye ilişkin yol haritası çizildi. 

Sözcü'de yer alan habere göre; ilk adımlar 4 Mayıs'ta gerçekleşecek. Üretim sektöründe çarklar tekrar dönecek, inşaat sektörü faaliyetlerine başlayacak. 

İtalya’daki işletmeciler restoranlarının açılmasını istiyor!

Porto Riko'da inşaat sektörü yeniden faaliyete...