20 / 04 / 2024

İtalya

İtalya

Yıllar içinde 5.5 milyar Euro’luk pazar büyüklüğüne ulaşan ve tüm dünyanın dikkatini çeken Türkiye kozmetik sektörü, İtalyanların da ilgi odağı oldu. Italian Trade Agency (ITA) organizasyonu ile 75 İtalyan kozmetik üreticisini Beauty Istanbul Fuarı’nda yerini alacak.

İtalya’da elektrik faturalına gelen astronomik zam karşısında fırıncılar: Ekmek lüks olacak!

İtalya'da hükümetin enerji krizine karşı destek sağlamak için milyarlarca euro bütçe ayırmasına rağmen elektrik faturalarında bu aydan itibaren yüzde 59 artış yapacağını açıkladı. Bu haber üzerine halk protesto gösterilerine başladı.

IMF'den AB'ye zehir zemberek uyarı

Uluslararası Para Fonu (IMF), AB ülkelerini bütçe açıkları ve yüksek borç oranları nedeniyle uyardı. Avrupa Birliği'ni (AB) bütçe kurallarını güncellemesi gerektiğini belirten IMF, yüksek borca sahip AB ülkelerinin de bütçe açıklarının bir kaç yıla kadar düşürülmesi konusunda birliği uyardı.  

İkinci el otomobilde en çok tercih edilen markalar belli oldu! İşte detaylar!

İkinci el otomobiller artan araba fiyatlarından sonra tercih edilmeye başlandı. İşte ikinci el otomobilde en çok tercih edilen markalar!

Toyota 2022 model kaç para? Yeni Corolla fiyatı ne kadar?

Toyota 2022 model fiyatları araç sahibi olmak isteyenler tarafından araştırılıyor. İşte Toyota 2022 modeline dair detaylar!

İkinci el araba fiyatlarında son durum! Kimse beklemesin!

İkinci el araba fiyatları, araba almayı düşünen kişilerce araştırılmaya devam ediliyor. Peki son durum ne? İşte detaylar!

Araba fiyatlarında yol haritası resmen çizildi! İşte araba fiyatları ile son gelişmeler

Araba fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Otomotivciler, 20 yıllık yol haritasını anlattı. İşte detaylar!

Haziran 2022’de Türkiye'nin otomobil ihracatı yüzde kaç oldu? haziran ayı otomobil ihracatı ne kadar oldu?

Otomobil ihracatı haziran ayında ne kadardı? Türkiye’nin haziran 2022 yılında otomobil ihracatı kaç TL? işte merak edilen soruların yanıtları!

Divan Talya Oteli'nde son dakika gelişmesi: İnşaat ruhsatının iptali için dava açıldı! 

Divan Talya Oteli'nin yeniden inşası ve ve Konferans Merkezi'nin yenilenmesi projesi çerçevesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Divan Antalya Talya Otel için karar verildi!

Antalya’da, 1970’li yıllarda inşa edilen ve 1987’de yapılan son 2 katına yıkım kararı verilen Divan Antalya Talya Otel için yeni karar verildi. 

Antalya Divan Talya Otel'e inşaat izni çıktı!

Muratpaşa Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. ANTALYA'nın ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya Otel, 5 kat olarak yeniden yapılabilecek.

Divan Antalya Talya Oteli faaliyetlerini durdurdu mu?

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Divan Antalya Talya Oteli'nin Faaliyetinin Durdurulması İle İlgili Bilgilendirme yayınladı.

Marmaris Altınyunus'tan Talya Oteli açıklaması! 22.02.2016

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler AŞ., Antalya'da bulunan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan gerekli izinlerin alınması ve hukuki süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Ayaş Talya Thermal Resort iletişim!

Toplamda 957 daireden meydana gelen Talya Thermal Resort'ta ömür boyu devremülk tapuları hemen teslim ediliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Talya Thermal Resort iletişim bilgileri şöyle:

Talya Thermal Resort'ta ömür boyu tapulu devremülk!

Talya Thermal Resort, Ankara'nın Ayaş ilçesinde hayata geçiyor. Toplam 957 dairenin bulunduğu projede dairelerin tapuları hemen teslim ediliyor.

Talya Oteli'nin yeniden yapımı için izinler bekleniyor!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler AŞ., Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan gerekli izinlerin alınması ve ilgili hukuki süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü KAP'a bildirdi.

Divan Talya Otel yeniden mi açılıyor?

Antalya'nın 40 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli olarak açılan Divan Talya, kapısına kilit vurduğu Mayıs 2013'ten bu yana kaderine terk edildi.

Talya Otel ile ilgili izin süreci devam ediyor!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., Antalya'da bulunan Talya Otel'in yeniden yapımı için gerekli izinlerle ilgili sürecin devam ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

İtalya Haberi

İtalya

İtalyanlar, Türkiye kozmetik pazarında yüzde 5’lik bir Pazar payına sahip. Şimdi ise Italian Trade Agency (ITA) organizasyonu ile 75 İtalyan kozmetik üreticisini Beauty Istanbul Fuarı’nda yerini alacak.

İtalya Türkiye’nin 65 milyon dolarlık ithalat rakamıyla 5. sırada yer alıyor.

Her yıl ortalama yüzde 10 oranında büyüme gerçekleştirerek 5.5 milyar Euro’luk bir pazar büyüklüğüne ulaşan Türk kozmetik sektörü, İtalyan firmaların yoğun ilgisi ile karşı karşıya.

Türkiye kozmetik pazarında yüzde 5’lik bir payla yer alan İtalyanlar, pazar paylarını arttırmak ve yeni  iş birliklerine imza atmak için 75 kozmetik üreticisi ile birlikte 13 – 15 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek Beauty Istanbul Fuarı’nda yerini alacak.

Italian Trade Agency - ITA organizasyonu ile fuara katılacak olan İtalyan kozmetik üreticileri, yeni trend ürünlerini fuarda meraklılarına sunacak. İtalya Türkiye’nin 65...