19 / 04 / 2024

İtalyan Isvea gürcistan mağaza

İtalyan Isvea gürcistan mağaza

ISVEA; yeni açtığı satış noktalarıyla gerek yurt içi gerek yurt dışındaki büyümesine devam ediyor. ISVEA, Gürcistan’ın en gözde şehirleri arasında yer alan Tiflis’te açtığı yeni satış noktasıyla yurt dışı atağını sürdürüyor.

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Muğla Fethiye'de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 84 yaşındaki N.K. adlı yaşlı adamın 111 taşınmaz mülkünü yasa dışı şekilde üzerlerine geçirdikleri ileri sürülen biri Gürcistan uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.

TİKA, Gürcistan'da 45 Ahıska Türkü ailenin evlerinin tadilatını yaptı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Gürcistan’ın Ahıska ve Gori şehirlerinde ikamet eden 45 Ahıska Türkü aileye, evlerinin tadilatını yaparak sera desteği sağladı ve seracılıkla ilgili eğitimler verdi.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul'ün ünvanı değişti!

Avrasya GYO'nun kurulu bağlı ortaklarından Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin unvanı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC olarak değiştirildi. 

Gürcistan Metro Avrasya, Tbc Capital LLC ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC, Gürcistan borsasında halka arz işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Tbc Capital LLC ile halka arza aracılık sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketleri birleşti!

Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Avrasya GYO'ya ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tam

Metro Avrasya Gürcistan ve Joy Hotel Batumi birleşti!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı şirkete ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşti.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun ortağı Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi, Batum'da faaliyet gösteren JSC Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL'ye satın aldı.      

Gürcistan'a ulaştırma ve altyapı projeleri için 250 milyon avroluk kredi!

Avrupa Yatırım Bankası, çeşitli ulaştırma altyapı projelerinin hayata geçirilmesi için Gürcistan'a 250 milyon avroluk kredi sağladı.

Gürcistan'daki dev liman projesine Türk tecrübesi!

Gürcistan'da inşaatı devam eden ve toplam maliyeti 2,5 milyar doları olan Anaklia Derin Deniz Limanı'nın inşaatı ve işletmesinde Türkiye'nin tecrübesinden yararlanılacak.

Gürcistan'ın Türk çimentosuna tarife dışı kısıtlama uyguladığı iddiası!

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs yaptığı açıklamada Gürcistan'ın Türk çimentosuna ambargo uyguladığını söyledi.

Weltew Home Gürcistan’da mağaza açtı!

600’ün üzerinde satış noktasıyla yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren Weltew Home, büyümeyi sürdürüyor. Gürcistan’da yeni mağazasını açan Weltew Home, yatırımlarına devam edecek.

İtalyan Isvea gürcistan mağaza Haberi

İtalyan Isvea gürcistan mağaza

Geniş ürün yelpazesi, kalitesi ve farklı fonksiyonel yaklaşımları ile banyoları keyifli bir yaşam alanına dönüştüren ISVEA, İtalyan tasarım gücünü yansıttığı ürünlerini Gürcistanlı tüketiciler ile buluşturuyor.

İtalyan tasarım anlayışına getirdikleri inovatif yaklaşım ile her zevke hitap eden, her banyoya uyarlanabilen, farklı alanlar için farklı çözümler sunabilen ISVEA, Sott’Aqua, Eleganza gibi ödüllü tasarımları başta olmak üzere tüm serileri Gürcistan’da sergileyecek.

Tiflis’in en işlek caddelerinden Tsereteli Caddesi’nde yer alan ve 10.000 metrekarelik dev alanı ile bölgenin en büyük shoowroom’una sahip ve büyük ilgi gören yeni mağazada İtalyan ISVEA’nın tüm ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

İtalya'nın lider banyo markası ISVEA’nın global pazardaki büyümesine hız kesmeden devam ettiğini belirten ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, geniş ürün portföyüyle birlikte uluslararası platformlarda ilk tercih edilen markalar arasında yer aldıklarını...