25 / 04 / 2024

ITB Berlin Turizm Fuarı nerede

ITB Berlin Turizm Fuarı nerede

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya'nın ağırladığı turist sayısını artırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda yer aldı.

Accor Grubu Rixos’la masaya oturuyor!

Fettah Tamince, Fransa merkezli uluslararası otel zinciri Accor Grup’la masada. 20 ünlü markaya sahip Accor’la yapılacak anlaşmanın Berlin Turizm Fuarı’nda açıklanması bekleniyor.

THY 2018'de yeni havalimanına geçecek!

Berlin Uluslararası Turizm Borsasında (ITB) düzenlenen basın toplantısında konuşan Aycı, yeni havalimanının 2018'in ikinci çeyreğinde açılacağını beklediklerini belirterek, ''Biz de taşınmayla ilgili planlamamızı yaptık, üzerinde çalışıyoruz'' dedi.

Titanic Hotels Berlin'de otel açtı!

Titanic markasıyla turizm sektöründe faaliyet gösteren AYG Grubu, yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Titanic Hotels, Almanya'da Berlin'in en merkezi caddelerinden, Chausse-Strasse'deki yeni yatırımını hizmete açtı.

Kemer'e En iyi Turizm Ödülü verildi!

Berlin ITB Fuarı'nda gerçekleşen 9. Geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri'nde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül En İyi Turizm Belediye Başkanı seçildi.

Dedeman ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ve Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı, 186 ülkeden 10 bin 96 firmanın katılımıyla 4-8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşti.

Ahmet Boztaş turizm fuarlarını değerlendirdi!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde yapılan ITB Berlin Turizm Fuarı ve Gent Emlak Fuan'nı değerlendirdi.

Alman turist sayısı bu yıl 50 bine çıkacak!

Berlin Turizm Fuarı'na katılan Başkan Mehmet Kocadon, uçak sayısındaki artış ile bu yıl 50 bin Alman turist hedeflediklerini açıkladı.

Erciyes, Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

ERCİYES Turizm ve Kayak Merkezi, Berlin 'de açılan dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin 'de tanıtıldı.

Rixos bu yıl 1 milyon misafir ağırlayacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Rixos'un hedefi 1 milyon misafir!

Rixos Hotels Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Alanyalı turizmciler ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya'nın ağırladığı turist sayısını artırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda yer aldı.

TAV Berlin'de turizm ve seyahat fuarına katıldı!

TAV Havalimanları, İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarını, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı olan Uluslararası Turizm Borsası’nda (ITB Berlin) tanıtıyor..

Turist sayısı artacak!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Turist sayısınında artış olacağını kaydederek ITB Berlin'in, dünyadaki en büyük turizm fuarı olduğuna değindi. Çavuşoğlu, "Ülkemize gelecek turist sayısı burada belli olur'' dedi.

ITB Berlin Turizm Fuarı nerede Haberi

ITB Berlin Turizm Fuarı nerede
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya'nın ağırladığı turist sayısını artırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda yer aldı. Yaklaşık 189 ülkenin turizm sektörü temsilcilerinin katıldığı fuarda konuşan ALTAV Başkanı Faik Melih Kaptanoğlu, "Alanya'nın turizm potansiyelini en üst seviyede harekete geçirme hedefimiz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalara bu yıl daha da hız verdik"...