16 / 04 / 2024

İTO Başkanı İbrahim Çağlar Validebağ Korusu cami sponsoru mu

İTO Başkanı İbrahim Çağlar Validebağ Korusu cami sponsoru mu

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Validebağ Korusu'nun yanına yapılmak istenen caminin finansörü olduğu iddialara cevap verdi. Peki Çağlar, Validebağ Korusu cami inşaatı iddiaları için ne dedi? İbrahim Çağlar kimdir?

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

İTO Başkanı Avdagiç 750 bin işletmeye çağrıda bulundu: Yıl sonuna kadar fiyatları arttırmayın, indirim yapın!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İTO'nun 750 binden fazla üyesine seslenerek, en az yıl sonuna kadar fiyatları artırmamaya ve imkanı olanları ise indirim yapmaya davet etti.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Döviz kurları kısa süre içinde dengeye gelecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, döviz kurlarının bir geçiş döneminin ardından, kısa süre içinde dengeye geleceğini öngördüklerine dikkat çekti. 

İTO Başkanı Avdagiç'ten hükümete 'vergi dilimi gözden geçirilsin' çağrısı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, asgari ücretle ilgili bir sorunlarının olmadığını belirterek "SGK üst limitinin gözden geçirilmesi lazım. Şu anda vergi gelirindeki artış hızı hem enflasyonun hem de asgari ücret artışının çok gerisinde kaldı" dedi.

İşverenden refah payına tepki! İstanbul Ticaret Odası Başkanı açıklama yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete zam yapılmadan önce enflasyon ve refah payı artışı yapılacağını duyurmuştu. Ancak İTO Başkanı Şekip Avdagiç’ten gelen açıklamaya göre yeni asgari ücret zammı için refah payı artışı istenmediğini belirtti. 

İTO Başkanı Avdagiç: Ekonomi yönetimi iş dünyasının önceliklerine odaklanmalı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, ekonomi yönetiminin uygulayacağı para ve maliye politikasının, iş dünyasının üretim-istihdam-ihracat öncelikleriyle uyumlu götürülmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Asgari ücrete ilk 6 aydaki TÜFE kadar zam! İTO Başkanı açıkladı: Vergi dilimleri de gözden geçirilmeli!

İTO Başkanı Şekip Avdagiç, Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak zamla ilgili açıklamalarda bulundu ve makul olanın ilk 6 aydaki TÜFE kadar zam yapılması olduğunu aktardı. İşte ayrıntılar...

SPK Başkanı uyardı: Borsaya yatırım yaparken bunlara mutlaka dikkat edin!

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, sermaye piyasalarına her geçen gün hem şirketlerin hem yatırımcıların ilgisinin arttığına işaret ederken bazı önemli uyarılarda da bulundu.

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Kapsamlı planla konut dönüşümü hızlanmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, deprem felaketinin acı bir gerçeği daha hatırlattığını dile getirerek, kapsamlı bir planlama ile ülke genelinde konut dönüşümünün mutlaka hızlandırılması gerektiğini söyledi.

İTO Başkanından ses getirecek çıkış! İstanbul’da asgari ücret farklı olsun!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, ilginç bir çağrı yaparak, İstanbul’da çalışanların asgari ücretinin farklı olmasını talep etti.

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

2021 yılında 52 şirketin 2022 yılında ise 33 şirketin halka arz için onay aldığını ifade eden SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu şirketlerin toplamda 34,8 milyar lira fon sağladığını söyledi. SPK Başkanı Gönül, borsaya gelen yeni yatırımcılar için ise önemli bir uyarıda bulundu.

İTO Başkanı Şekip Avdagiç'ten buz tutturan iddia: Kış mevsiminde yakıt ve gaz bulabilecek miyiz?

Küresel piyasada artan emtia fiyatları nedeniyle yakıt ve gaz sorununu gündeme getirdi. Kış mevsimi geldiğinde akaryakıt ve gaz tedariğinde yaşanabilecek sıkıntılara İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç,dikkat çekti.

İTO Başkanı İbrahim Çağlar Validebağ Korusu cami sponsoru mu Haberi

İTO Başkanı İbrahim Çağlar Validebağ Korusu cami sponsoru mu

Validebağ Korusu'nun yanına yapılmak istenen ve tartışmalara neden olan caminin finansörü olduğu öne sürülen İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, "Validebağ’a yapılmak istenen caminin finansörü ben değilim" dedi.


Çağlar: "Mescit için kurulan derneğin üyesiyim"


Caminin finansmanı ile ilgili kendisi hakkındaki iddialardan haberdar olmadığını söyleyen Çağlar şunları söyledi:‘’ Validebağ Korusu’nun yakınında bulunan Çamlıca Konakları sitesinde oturuyorum. Çamlıca Konakları'nda 280 hane var. Bir mescit ihtiyacı olduğu için site yönetimi bir mescit yapma kararı aldı. Mescidin yapılması için bir dernek kurulması lazımdı. Bana ‘sende üye olur musun?’ dediler ben de kurulan derneğe üye oldum. Zaten bu karar bütün sitenin ortak aldığı bir karar. Şu anda Validebağ’da yapılmak istenen cami için herhangi bir bağış yapmadım. Kurulan derneğin bir üyesi olduğum için ileride dernek...