26 / 04 / 2024

İTÜ Stadyumu metro ulaşım

İTÜ Stadyumu metro ulaşım

İTÜ Stadyumu nerede? Lady Gaga İTÜ Stadı nerede? Lady Gaga İTÜ Stadına nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadı İETT otobüsle nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi var mı?..

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ulaştırma Bakanı 3 metro hattının açılışı için tarih verdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul ve Ankara'da yapımı devam eden ve merakla beklenen 3 metro hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve açılış tarihlerini müjdeledi. İşte ayrıntılar...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Otobüs bileti fiyatları uçtu! Bayramda biletler tükendi! Metro, Pamukkale, Kamil koç 9 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı'nda şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Otobüs bileti fiyatları bir sene içinde toplam 215 oranında zamlandı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil koç 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

Ankaralılara müjde! Yeni metro projesi Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu.

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

Üçyol–Buca Metro Hattı 4 yıl sonra tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metrosu için ikinci kredi sözleşmesine, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı imza töreninde metro hattına ilişkin detayları paylaştı.

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

Ulaştırma Bakanlığı 2 metro hattını İBB'ye devretmeyecek iddiası!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapımı süren 37,5 kilometre uzunluğa sahip 9 istasyonlu Gayrettepe Havalimanı ile 31,5 kilometre uzunluğundaki 7 istasyonlu Halkalı- Havalimanı metro hatlarını İBB'ye devretmemek için hazırlık yapıyor.

İTÜ Stadyumu metro ulaşım Haberi

İTÜ Stadyumu metro ulaşım

Lady Gaga İTÜ Stadyumu nerede?


Lady Gaga'nın 16 Eylül 2014 tarihinde Türkiye'de ilk defa canlı konser vereceği İTÜ Stadyumu nerede? İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Stadyumu'na nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu nerede? İTÜ Stadyumuna nasıl gidilir? Lady Gaga konserinin düzenlenceği İTÜ Stadı'na nasıl gidilir? 


İTÜ Stadyumuna giden İETT otobüsleri hangileri? İTÜ Stadyumuna metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadyumuna özel araçla nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi al... İTÜ Stadı yol tarifi nasıl?


Lady Gaga’s Artrave: The Artpop Ball konserinin 16 Eylül 2014 Salı günü gerçekleşeceği İTÜ Stadyumu, İtü Ayazağa Yerleşkesi Maslak Sarıyer / İstanbul adresinde bulunuyor. 





İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir?


İTÜ Stadyumu 2008 yılında açıldı. Toplam 6 bin kişilik oturma kapasitesine sahip İTÜ Stadyumuna Taksim'den metroya binerek Ayazağa durağında inerek ulaşılabilir. 


İTÜ Stadyumu'na giden...