26 / 04 / 2024

Ivanka Trump taş reklam

Ivanka Trump taş reklam

Dünyada sadece Türkiye'de bulunan Çizgili Marmara mermeri Ivanka Trump sayesinde dünyanın en lüks projelerine girdi. Ivanka’nın New York’taki Soho Oteli ile duyurduğu mermer, dünyanın en prestijli binalarına girdi.

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

Donald Trump'ın çocuklarına emlak manipülasyonu soruşturması!

ABD gündemini son zamanlarda meşgul eden bir olayda Donald Trump'ın çocuklarından geldi. ABD New York Başsavcılığı ABD eski Başkanı Donald Trump'ın çocuklarının taşınmazların değerlerinde manipülasyon yapıp yapmadıklarını tespit etmek amacıyla ifadeye çağırdı.

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

Donald Trump, Miami’ye taşınıyor!

ABD’de 3 Kasım başkanlık seçimleri yarışını kaybeden Donald Trump ve ailesi Miami’ye yerleşiyor. Trump ailesinin Beyaz Saray’da bulunan özel eşyaları kamyonlara yüklenerek naklediliyor.

Donald Trump'ın çocukluk evi 3 milyar dolara satışta!

ABD Başkanı Donald Trump'ın çocukluğunu geçirdiği, New York'taki müstakil ev tekrar satışa sunuldu. Evi elden çıkarmakta bir hayli zorlanan emlakçı, Trump'ın destekçilerini gözüne kestirdi.

Ivanka Trump ve Jared Kushner Miami'de 31.8 milyon dolara arsa aldı!

Ivanka Trump ve Jared Kushner'ın "Milyarderlerin Sığınağı" olarak bilinen yüksek güvenlikli Miami'de 30 milyon dolara (yaklaşık 234 milyon TL) arsa satın aldı...

Seçimi kaybeden Trump evsiz kaldı!

ABD'de seçimleri kaybetmesine rağmen itirazlarına devam eden Donald Trump, çok büyük bir sorunla daha karşı karşıya. Seçimlerde kritik öneme sahip olan Florida'daki Mar-a-Lago'ya taşınan Trump'ın yaptığı anlaşma kapsamında sadece 21 gün kalabileceği belirlendi.

Kerimcan Durmaz Trump Towers'a taşındı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Beykoz Acarkent'teki evinden taşındı. Ünlü fenomenin yeni adresi ise 18 bin TL kirası ile Trump Towers oldu...

Ivanka Trump taş reklam Haberi

Ivanka Trump taş reklam

Dünyada sadece Türkiye'de bulunan Çizgili Marmara mermeri ABD'ye yayıldı. Daha önce ABD'li ünlü aktör Eddie Murphy'nin evinde, Jennifer Lopez'in şöminesinde, ABD Temsilciler Meclisi ve Disneyland gibi çok sayıda ünlü mekanda kullanılan Türk mermeri, Ivanka Trump sayesinde dünyaya tanıtıldı.






Bursa-Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ergün Efendioğlu, Çizgili Marmara'nın hikayesini şu şekilde anlattı: 2014 yılında, Ivanka Trump mermeri görünce hemen mekanlarda kullanımı ile ilgili aklında bir fikir canlanmış. 'Çizgili Marmara mermeri kullanılarak banyonun duvarlarında çizgi takip ettirebilir mi?' diye araştırıyor. Daha önce İtalyanlar'dan istemişler...