23 / 04 / 2024

iz evler kemerburgaz

iz evler kemerburgaz

Toplam 46 konuttan oluşan İz Evler'de satışına devam edilen son 3+1 560 bin TL'den alıcılarını bekliyor...

İz Kemerburgaz Evleri'nde 485 bin TL 3 oda 1 salon!

İz Evler'de kalan 5 dairenin satışları 395 bin TL ile 485 bin TL arasında değişen fiyatlarla devam ediyor...

İz Evler'de son daireler! 2+1 daireler 395 bin TL'ye!

Akro Yapı tarafından Eyüp'te hayat bulan konut projesi İz Evler'de son daireler sahiplerini bekliyor.

Akro İz Evler'de 390 bin TL'ye 2+1! Teslimler başladı!

7 katlı tek blokta 46 konutun bulunduğu Akro İz Evler'de konut teslim süreci başladı. Projedeki son konutların fiyatları 390 bin liradan başlangıç gösteriyor

120 milyon TL'lik yeni yapılanmayla Florya'yı yeniden elde edeceğiz!

GS TV'ye konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "120 milyon TL'lik yeni yapılanmayla Florya'yı yeniden elde edeceğiz. Florya bizim olacak, Kemerburgaz'dan da vazgeçmiyoruz" ifadelerini kullandı...

Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı'nı hayata geçireceğiz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haliç'i tekrar, İstanbul'un incisi yaptık. Şimdi, yeni projelerle inşallah burayı bir üst lige çıkaracağız. Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Raylı Sistem Hattını hayata geçireceğiz" dedi...

Sinpaş Köyceğiz Konutları'nın yüzde 60'ı satıldı!

SİNPAŞ'ın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği 'Köyceğiz' konut projesinde evlerin yüzde 60'ı sahibini buldu. Mayıs 2016'da tamamlanması planlanan projede tüm evler göl ve peyzaj manzarasına hâkim.

Mehmet Ergün Turan: Mahalle konseptli evler üreteceğiz!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi. Turan 'Artık mahalle konseptli evler üreteceğiz' dedi.

Yalın Evler Göktürk'te yaşam yaz sonu başlıyor!

Kemerburgaz Göktürk'te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle "yerden göğe kadar farklı" bir proje olan Yalın Evler'de yaşam, yaz sonu okullar açılmadan önce başlıyor.

Kemerburgaz Yalın Evler ödeme planı!

Kemerburgaz Yalın Evler ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim?

Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığıyla yaşama geçirilen Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim sorusuna Ağustos 2014 cevabı veriliyor. İçerisinde 146 adet dairenin bulunduğu projede banka kredisi kullanılıyor...

Göktürk Yalın Evler'de yaşam yaz sonu başlıyor!

Şeffaf cam cephesiyle dikkat çeken Kemerburgaz Göktürk Yalın Evler'de yasam yaz sonu itibariyle başlıyor. Yüzde 80'i tamamlanan cevreci projede 146 konut ve 10 dükkan yer alıyor.

Yalın Evler projesinde fiyatlar 207 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Kemerburgaz Göktürk'teki Yalın Evler projesi, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Ormana komşu olan proje, toplam 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor...

Yalın Evler projesi Şeffaf dış cephesi ile dikkat çekiyor!

İstanbul Kemerburgaz Göktürk'teki Yalın Evler projesi, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede daire fiyatları 207 bin dolardan başlıyor.

Göktürk Yalın Evler’de yaşam, yaz sonu başlıyor!

Kemerburgaz Göktürk’te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle “yerden göğe kadar farklı” bir proje olan Yalın Evler’de yaşam, yaz sonu okullar açılmadan önce başlıyor.

Yalın Evler Kemerburgaz örnek daire!

Yalın Evler Kemerburgaz örnek daire görselleri haberimizin içerisinde bulunuyor. Banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı bulunan Yalın Evler projesi toplam 146 adet konut ve 10 adet mağazadan meydana geliyor

Göktürk Yalın Evler'de fiyatlar 207 bin dolardan başlıyor!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Kemerburgaz Göktürk'te inşa edilen Yalın Evler'de örnek daireler hazırlandı. Fiyatların 207 bin dolardan başladığı projede toplam 146 konut ve 10 dükkan bulunuyor...

iz evler kemerburgaz Haberi

iz evler kemerburgaz

1,590 metrekare alana sahip İz Evler, Akro Yapı imzasıyla inşa ediliyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı projede ödemelerde yüzde 30 peşinatla banka kredisi kullanılıyor.



Teslimlerin hemen gerçekleştiği İz Evler Kemerburgaz'ın sosyal alanları arasında; sauna, fitness center, kapalı yüzme havuzu, 24 saat güvenlik ve teras bahçeleri hizmeti yer alıyor. Proje, 46 daireden meydana geliyor.


İstanbul Kemerburgaz Göktürk'te hayata geçirilen Göktürk İz Evler'de yer alan dairelerin alanları 130 metrekare ile 141 metrekare arasında 2+1, 186 metrekare 3+1 olarak tasarlandı.




FSM Köprüsü'ne 15 dakika, Beşiktaş, Ortaköy, Bebek ve Rumeli Hisarı'na 20 dakika Atatürk Havalimanı'na ise 30 dakika uzaklıkta konumlanan Kemerburgaz İz Evler'de satışına devam edilen son 3+1 dairenin fiyatı 560 bin TL olarak belirlendi.


0212 322 44 92

www.izevler.com 

Merve...