26 / 04 / 2024

izban Aliağa-Cumaovası

izban Aliağa-Cumaovası

Torbalı'nın açılmasıyla birlikte 110 kilometrelik hat uzunluğuna erişen İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında günde 51 direkt sefer düzenlemek için gerekli planlamayı yaptı.

Tunç Soyer'den Aliağa-Bergama İZBAN hattına ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aliağa Bergama İZBAN hattına ilişkin konuştu. Soyer, TCDD ile ortak yapacakları 52 kilometrelik hatta Büyükşehir'in hazırlıklarını bitirdiğini belirtti.

Aliağa Yeni İtfaiye Binası hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da Kuzey Bölge Amirliği olarak hizmet verecek yeni itfaiye binası coşkulu bir törenle açıldı. Başkan Kocaoğlu, “Burası diğer itfaiyelerden çok daha farklı, çok daha donanımlı” dedi.

Aliağa İtfaiye Grubu yeni hizmet binasına kavuştu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa İtfaiye Grubu, yeni hizmet binasına kavuştu. İlçede, Kuzey Bölge Amirliği olarak hizmet verecek itfaiye grubu, son teknolojiyle donatıldı....

Aliağa itfaiye binası hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Belediye başkanlığı bir kamu görevidir, dedi.

Vakıf GYO İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Aliağa'ya özel donanımlı itfaiye'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aliağa'da yaptırdığı itfaiye binası, 27 Aralık Cumartesi günü açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek yeni itfaiye de "özel bir donanıma" sahip olacak.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa’daki itfaiye binası tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası, 27 Aralık'ta törenle açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek itfaiye, Aliağa ve çevresindeki sanayi tesislerinin yoğunluğu nedeniyle “özel bir donanıma” sahip olacak.

Dev otel zincirleri Aliağa'ya gelecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 'ı ziyaret etti.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa'da birinci derece sit alanına RES onayı iddiası!

Belediyeleri by-pass ederek imar planları hazırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aliağa'nın Yüksekköy Mevkii'nde Vinci derece SİT alanı üzerinde kalan rüzgar enerji santralinin kapasite artışını da onaylamış oldu.

izban Aliağa-Cumaovası Haberi

izban Aliağa-Cumaovası

İZBAN, 17 Nisan Pazar gününden itibaren yeni sefer sistemine geçme hazırlıklarını tamamladığını, trafik uygulamadan sorumlu TCDD 3. Bölge Müdürlüğü'ne bildirdi. Yeni düzenleme ile Torbalı-Menemen arasında her sabah 05:30'dan itibaren 08:15'e kadar 20 dakikada bir toplam 13 tren karşılıklı olarak işletilecek. Akşam aynı güzergahta 16:00-19:00 saatleri arasında yine karşılıklı 10 direkt tren seferi olacak. Aliağa-Cumaovası arasında ise aynı saatlerde sabah 15, akşam 13 karşılıklı direkt tren seferi yapılacak. Böylelikle her gün 51 İZBAN treni, yolcularını Menemen ile Cumaovası'nda transfer etmeyecek. Yoğun saatlerde uç istasyonlardaki direkt tren sıklığı 20 dakikada 1 olacak. Diğer yandan her günün son 3 treni, hattın en uç istasyonlarına direkt gidecek.



Yeni...