20 / 04 / 2024

izka çevreci projelere destek

izka çevreci projelere destek

İZKA’nın yeni destek paketinin tanıtımı, Torbalı Ticaret Odası’nın yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. İZKA, çevreci ve mesleki eğitim projelerine toplamda 30 milyon TL destek veriyor.

Vakıfbank'tan Mega projelere 3.5 milyar dolarlık destek!

Türkiye son 10 yılda yaptığı mega projelerle, Türkiye'yi dünya arenasında ileri taşıdı. Bu kapsamda Türk bankaları da devreye girerek dev projelere finansman sağladı. Bu bankalardan biri de 3.5 milyar dolarlık finansman desteğiyle Vakıfbank oldu.

Mega projelere bankalardan tam destek!

Son bir yılda yaşanan terör saldırıları ve küresel belirsizliklere rağmen hız kesmeyen mega projelere bankalardan tam destek geldi. Proje finansmanının tutarı yüzde 20 artarak 223 milyara çıktı. Kredilerin yarısı enerji sektörüne verildi.

Türkiye Varlık Fonu mega projelere finansman sağlayacak!

Torba yasa ile mega projelere kaynak sağlayacak Türkiye Varlık Fonu kuruluyor. Fon ile otoyollar, Kanal İstanbul, üçüncü köprü ve havalimanı nükleer santral gibi büyük altyapı projelerine finansman sağlanacak.

Türkiye Varlık Fonu mega projelere kaynak olacak!

Türkiye Varlık Fonu kuruluyor. Dev fonla Kanal İstanbul, 3'üncü Köprü ve Havalimanı gibi mega projelere kaynak sağlanacak.

Ofton İnşaat merkez projelere odaklandı!

Oflu ve Tonyalı iki Karadenizli girişimcinin kurduğu Ofton İnşaat; İstanbul ve Bodrum’da 9 şantiyede konut, ofis ve otel inşa ediyor. Merkez projelere odaklanan Ofton İnşaat, Basın Ekspres’te yeni bir proje planlıyor.

Tahincoğlu İnşaat çevre dostu projelere odaklandı!

Tahincioğlu’nun patronu Özcan Tahincioğlu çevre dostu projelere odaklandıklarını belirterek LEED sertifika programıyla çevreye duyarlı duruşumuzu ortaya koyarken, gelecek nesillerin kaynaklardan faydalanmasına olanak sağlıyoruz” dedi.

Halkbank, mega projelere verdiği destekle Türkiye'ye değer katıyor!

3. Havalimanı Yavuz Sultan Selim ile Osman Gazi Körfez Geçiş Projesi'ne kredi sağlayan Halkbank'ın Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu "Mega projelere verdiğimiz destek ve teşviklerle Türkiye'ye değer katacağız" dedi.

İnşaat sektörü milyar dolarlık projelere imza atar hale geldi!

Artaş İnşaat Başkanı Süleyman Çetinsaya, 50 yıl önce 15-20 adetlik apartman yapan sektörün bugün milyar dolarlık projelere imza atar hale geldiğini söyledi.

Gönye Tasarım'dan çevreci iç mekanlar!

Pek çok markalı projenin iç mekanlarına imza atan Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Gönye Tasarım gayrimenkul projelerinde çevreci iç mekanlar yaratıyor!

Bugüne kadar Leed ve Bream sertifikası almaya hak kazanmış Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Orakçı Grup inşaat sektöründe yeni projelere hazırlanıyor!

Orakçı Grup, inşaat, hizmet ve imalat sektörlerinde toplam 10 şirket ile faaliyetlerini sürdürüyor. Grup, imalat sektöründeki yatırımlarıyla büyürken, inşaat sektöründe de yeni projelere hazırlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi vizyon projelere imza atıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın yıllardır süren sorunlarına bir bir neşter vururken, Antalya'yı geleceğe taşıyacak olan vizyon projelere de imza atıyor.

Akdeniz'de en çevreci şehre 'İstanbul Çevre Dostu Şehir Ödülü' verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Akdeniz'de en çevreci şehre verilecek ödülün "İstanbul Çevre Dostu Şehir Ödülü" olarak adlandırılacağını açıkladı.

izka çevreci projelere destek Haberi

izka çevreci projelere destek

İZMİR Kalkınma Ajansı’nın 9 Aralık 2015 tarihinde proje tekliflerine açılan ‘Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri Mali Destek Programı’ ile ‘Mesleki Eğitim Mali Destek Programı’nın tanıtımı dün Torbalı Ticaret Odası işbirliği ile ilçede gerçekleştirildi. Tüm İzmir’i kapsayacak şekilde oluşturulan yeni mali destek programı çerçevesinde, Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri Mali Destek Programı’na 15 Milyon TL, Mesleki Eğitim Mali Destek Programı’na 15 Milyon TL ve Küçük Ölçekli Sanayi Bölgelerini Geliştirme Mali Destek Programı’na 5 Milyon TL olmak üzere toplam 35 Milyon TL’lik kaynak oluşturuldu. Torbalı Ticaret Odası’nın yeni hizmet binasında 200 kişilik toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılım yoğun oldu.


YÜZDE 65’İ BİTTİ

Torbalı Ticaret Odası (TTO) yeni hizmet binasındaki 200 kişilik meclis toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına, Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu...