19 / 04 / 2024

izmir agora kazıları

izmir agora kazıları

İzmir Ticaret Odası Başkanı Demirtaş, "Kaz kaza bildiğin kadar. Biz her zaman destek olacağız" dedi

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Narlıdere Metrosu'nun tünel kazıları tamamlanıyor!

Bornova-Narlıdere arasında inşa edilen metro inşaatının tünel kazıları büyük ölçüde tamamlandı. Çalışmalarda tünel uzunluğu 10 bin 746 metreye ulaştı. 

İzmir Narlıdere Metrosu'nda tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı!

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı. Böylece, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında önemli bir eşik daha geçildi. 

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi 16 Temmuz'da!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

İzmir Balıkçılar Meydanı projesi için yeni inceleme!

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde eksik incelemelerde bulunulduğu nedeniyle Büyükşehir’in 3 bürokratına verilen ‘soruşturmaya yer yoktur’ kararı bozuldu.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz!

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğı'nın İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ödemiş Zeytinlik İzmir kura sonuçları 2+1-3+1!

TOKİ Ödemiş Zeytinlik İzmir kura sonuçları 2+1-3+1 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

Hazine arayıcısı Bekir Tatlı tünel kazısı için devlet desteği bekliyor!

Mersin'de hazine arayıcısı Bekir Tatlı tarafından ulaşılan ve içerisinde 2 bin 300 yıllık büyük bir imparator hazinesi bulunduğuna inanılan mezar odası ve tüneldeki kazıların devamı için devlet desteği bekleniyor...

Edirne Sarayı'nın kazıları yeniden başlıyor!

Fatih Sultan Mehmet ve Kanuni Sultan Süleyman gibi Osmanlı padişahlarına ev sahipliği yapan Edirne Sarayı'nda kaz çalışmaları 3 yıl aradan sonra yeniden başlatılıyor.

İzmir, konut satışlarında İstanbul'u 10'a katladı!

İzmir, en çok göç alan 3. şehir olmasına rağmen, son 5 yılda konut satışlarında yüzde 16 büyümeye ulaşarak, İstanbul ve Ankara’yı geride bıraktı...

İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 23.07.2018!

İzmir Torbalı Ayrancılar Projesi 29 adet konut satışı, 5819 Sayılı Kanun ile Konut Alma hakkı bekleyenler için yapılacak. 23 Temmuz'da konut belirleme kurası çekilecek..

izmir agora kazıları Haberi

izmir agora kazıları

Agora Antik Kenti kazıları için 10 yılda yaklaşık 3 milyon lira destek veren İzmir Ticaret Odası (İTO), kazılar için 2013 yılında da 150 bin lira kaynak ayırdı. Demirtaş, Kadifekale'nin surlarını da restore etmeye hazır olduklarını...