25 / 04 / 2024

izmir alaybey katlı otoparkı açıldı mı

izmir alaybey katlı otoparkı açıldı mı

Karşıyaka Mavişehir’de yapacakları Opera binası için Kamu İhale Kurumu'nun 2. ihale iptaline karşı açılan davanın kazanıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "2018’de opera ve bale binamızın yer teslimini yapıp temelini atacağız" dedi.

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar gören ve yıkılan Konak Belediye binasının bitiminde bulunan 3 katlı otel tahliye edildi. 

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

İzmir'de 7 katlı binanın yıkılma anları görüntülendi!

İzmir'in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde, 7 katlı bir binanın yıkılma anı görüntülendi. 

İzmir'deki 45 katlı gökdelen için yapı ruhsatı davası!

İzmir'in Pasaport'ta tütün depoları ve alışveriş merkezinin olduğu alana yapılacak, 45 katlı, 250 metre yüksekliğindeki gökdelene Konak Belediyesi tarafından verilen yapı ruhsatının iptali için dava açıldı.

İzmir Hatay'daki 8 katlı otopark hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay bölgesinde inşa edilen 8 katlı otoparkın 3 Kasım'da hizmete açılacağı açıklandı. Toplam 10.3 milyon TL'ye inşa edilen otopark, 429 araç kapasitesine sahip olacak.

İzmir Hatay'ın ikinci katlı otoparkı da tamamlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da yapımına devam ettiği 429 araçlık katlı otoparkın kaba inşaatının yüzde 95 'ini tamamladı.

Alaybey Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Alaybey’de inşaatı tamamlanan 7 katlı otoparkı inceledi. 635 kapasiteli otopark, çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine açılacak.  

Alaybey'de 7 katlı otopark inşaatının yüzde 80'ini tamamladı!

İzmir Karşıyaka Alaybey'de 635 araç kapasiteli 7 katlı otopark inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.Otopark sonbaharda hizmete açılacak.

Karşıyaka Alaybey otopark inşaatı tamamlanıyor!

Karşıyaka Alaybey'de yapımına devam edilen 7 katlı otopark inşaatı büyük oranda tamamlandı.

İzmir Alaybey Otoparkı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Alaybey’de hayata geçirdiği 7 katlı otoparkın yüzde 80'ini tamamladı

İzmir Konak Katlı Otoparkı yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, Büyükşehir Meclis Toplantısı'nda, Konak Katlı Otopark'taki sorunları gündeme getirdi. Doğan, Büyükşehir Belediyesi'nin ihale yoluyla kiraya verdiği dükkanların kira bedellerinin yüksek olduğunu söyledi.

İzmir Alaybey tramvay hattının yapım çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka tramvay projesinde, Alaybey hattının yapım çalışmalarına başladı. Belediye, kent içi trafiğini rahatlatacak, metro ve banliyö sistemini tamamlayıcı nitelikte olduğunu belirtti.

İzmir Bayraklı'daki 7 katlı bina yıkılıyor!

Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Ankara Caddesi ile 284/1 Sokak kesişimindeki 7 katlı binanın yıkım çalışması sırasında ortaya çıkan manzara 'İnsan hayatı bu kadar ucuz mu' sorusunu akıllara getirdi.

izmir alaybey katlı otoparkı açıldı mı Haberi

izmir alaybey katlı otoparkı açıldı mı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türkiye’de yerel yönetimlerin yaptığı ilk tam otomatik katlı otoparkı olma özelliği taşıyan Alsancak Otoparkı ile Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı, Atatürk Kapalı Spor Salonu Önü Yeraltı Otoparkı, Bahriye Üçok Yeraltı Otoparkı, Kültürpark Yeraltı Otoparkı ve Buca Kasaplar Meydanı Yeraltı Otoparkı gibi önemli yatırımları şehre kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Karşıyaka’nın otopark ihtiyacına cevap veren yeni bir projeyi daha inşa etti. Karşıyaka Alaybey’de 630 kapasiteli 7 katlı otopark, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından törenle vatandaşların hizmetine açıldı. 


Törende açıklamalar yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, 2018'de Bostanlı’da 300, Karşıyaka’da 270, Yenişehir’de 600, Karabağlar’da 350 ve Bayraklı Adliye’de 600 araçlık olmak üzere toplam 2 bin 100 araç kapasiteli 5 yeni otoparkın daha proje çalışmalarını...