25 / 04 / 2024

izmir alsancak otopark

izmir alsancak otopark

Alsancak’taki binanın mekanik sistem ve asansör montajı tamamlanarak testlere başladı. 280 araç kapasiteli tam otomatik otoparkta aynı anda 4 araca işlem yapılabiliyor. Her bir aracın park edilmesi 3 dakika sürüyor.

İzmir Alsancak'ta 11 katlı tam otomatik otoparkın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin “en modern” otoparklarından birini Alsancak’a kurabilmek için düğmeye bastı. Hocazade Camii’nin karşısında yapılacak 11 katlı ‘tam otomatik otopark’ın temel atma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin de

Otopark ücretleri yüzde 33 zamlandı! İstanbul, Ankara ve İzmir 17 Haziran 2022 otopark fiyat listesi...

İzmir’de otopark ücretlerine zam geldi! Yüzde 33 zamlı fiyatlar 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de otopark ücretleri ne kadar? İşte İSPARK, İZELMAN VE ANPARK 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Alsancak'taki elektrik fabrikası çürümeye terk edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikası için yapılan ihalenin iptal edildiğini anımsatarak tarihi binanın çürüdüğünü dile getirdi.  

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'e 2. Alsancak geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada tarihi elektrik fabrikasının olduğu bölgede ikinci bir Alsancak yaratacaklarını, Karabağlar ve Buca ilçelerine masal evleri kuracaklarını belirtti.

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

İzmir'deki metro otopark inşaatındaki göçükte arama çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından metro vagonları için bir firmaya yaptırılan ve inşaatı devam eden yer altı otoparkında meydana gelen göçük altında kalan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.

İzmir Büyükşehir'den kiralık süpermarket ve otopark!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetindeki süpermarket ve otoparkı kiraya verecek. Teklifler, 7 Şubat 2019 tarihinde alınacak...

İzmir'in merkezi gayrimenkul sektörüyle değişiyor!

Gayrimenkul alanındaki hareketlilikle birlikte İzmir’in merkezinin değişeceğini söyleyen Prof. Dr. Atilla Sezgin, “Bugün merkez konumundaki Konak artık eski şehir. Alsancak’ta hareketlilik var, ama trafik ve otopark sorunu bulunuyor. Onun için yeni merkezin Halkapınar olacağını düşünüyorum.” dedi.

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

izmir alsancak otopark Haberi

izmir alsancak otopark


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de otomatik çok katlı otoparkı kente kazandıran ilk kamu kurumu oldu. Alsancak’taki binanın mekanik sistem ve asansör montajı tamamlanarak testlere başladı. 280 araç kapasiteli tam otomatik otoparkta aynı anda 4 araca işlem yapılabiliyor. Her bir aracın park edilmesi 3 dakika sürüyor. 


Uyguladığı pek çok proje ile Türkiye’ye örnek olan İzmir, yine bir ilk imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, otomatik çok katlı otoparkı kente kazandıran ilk kamu kurumu oldu. Şair Eşref Bulvarı Alsancak Hocazade Camii karşısında bulunan 939 metrekarelik arsada kamulaştırma dahil toplam 20 milyon TL maliyetle “tam otomatik katlı otopark” inşa eden Büyükşehir Belediyesi, projedeki tam otomatik otoparkın mekanik sistem ve asansör montajını tamamlayarak testlere başladı. Otopark, Alsancak bölgesinin ihtiyacının karşılanması için 280 araç kapasiteli ve 11...