19 / 04 / 2024

İzmir askeri arazi

İzmir askeri arazi

İzmir'de Bakanlığa ait bazı askeri arazilerin alışveriş merkezi inşaatı için tahsis edildiği yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da 49 adet arsa ve arazi satılıyor! 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkul fırsatı!

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da yer alan toplam 49 adet arsa ve arazi 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

İstanbul'daki 12 milyon metrekarelik dev askeri arazi rezerv alan ilan edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul Başakşehir'de yer alan dev askeri araziyi rezerv alan olarak imara açtı.

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Sancaktepe Sarıgazi'de askeri arazi ticaret alanına çevrildi! İBB dava açtı!

Sarıgazi'de rezerv alan ilan edilen 4 dönümlük askeri arsa imar planı değişikliğiyle ticaret alanına çevrildi, mahkeme planı iptal etti.

İzmir ve 2 ilde daha KDV'den muaf arazi fırsatı! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve 2 ilde daha KDV'den muaf arazi fırsatı sunuyor. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 55 bin TL'den başlıyor.

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.

İzmir Dikili'de arsa arazi ve zeytinlik fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir Dikili'de yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Urla'da arazi almak isteyenlere müjde! Karayolları Ovacık'taki 8.753 metrekarelik araziyi satıyor! 

İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, İzmir Urla'da arazi satıyor. Peki İzmir Urla'daki arazinin satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kınık Belediyesi, İzmir Kınık'ta yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arazi Cumalı Mahallesi'nde bulunuyor.

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

İzmir askeri arazi Haberi

İzmir askeri arazi

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir'de Bakanlığa ait bazı askeri arazilerin alışveriş merkezi inşaatı için tahsis edildiği yönündeki iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Serter, sorusunun Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Serter, ''İzmir'in özellikle sahil kesiminin içerdiği rant yüzünden iktidarınızın ilgisini çektiği bilinen bir gerçektir. İzmir'in Üçkuyular ilçesinde devam eden İstinye AVM inşaatı ise bu rantın artık askeriyeye ait bölgelere kadar ulaştığı bilinmektedir. Bu AVM inşaatı nedeniyle okul arazilerine bile göz konulup bölgede olması gereken okul alanları daraltılmaya başlanmıştır. Yine Üçkuyular bölgesinde yer alan Hava Lisan Okulu arazinden paylar alınarak AVM inşaatına dahil edilmeye çalışıldığı bölgedeki arazilerin, özellikle askeri arazinin bir AVM'nin kullanımına sunmasının açıklaması olmalıdır'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter'in soruları:
1- İzmir'de Bakanlığınıza ait...