19 / 04 / 2024

İzmir asm

İzmir asm

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Bayraklı ilçesindeki aile sağlığı merkezi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Asm Tr İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Tr İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Tunç, Mustafa Tunç ve Selim Türkmen ortaklığında kuruldu.

Asm Çelik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Çelik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Onut Bastati ve Kenan Erkoç ortaklığında kuruldu.

ASM binalarının kiraları 11 bin TL'ye kadar yükseldi!

TTB Aile Hekimliği Kolu Başkanı Dr. Kırımlı, Aile Sağlığı Merkezleri (ASM) çalışanlarının kullandıkları binalar için kira ödemek zorunda kaldıklarını dile getirdi. 

Asm Desıgn Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Desıgn Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Miyase Karataş tarafından kuruldu.

Antalya Kepez ASM'ye kavuşuyor!

Antalya'nın Antalya ilçesinin merkeze en uzak yerleşim yerlerinden biri olan Gaziler Mahallesi sakinleri, talep ettikleri ASM'ye kavuşuyor.

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asim Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Bitlis ASM ve ASHİ binalarının inşaatı Mayıs'ta başlayacak!

Bitlis Tatvan Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edilecek olan ASM ve ASHİ binaları için ihale gerçekleşti. İhaleyi alan firmaya yer teslimi yapılacak. Proje 280 günde tamamlanacak.

Asm Altyapı Sanayi Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Asm Altyapı Sanayi Mühendislik Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmail İşeri imzasıyla kuruldu.

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Ayhan Ayaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

İzmir asm Haberi

İzmir asm

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Bayraklı ilçesindeki aile sağlığı merkezine ilişkin soru önergesi verdi. Kılıç, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Kılıç, ''Aşağıdaki sorularımın, Anayasa'nın 98. TBMM İçtüzüğü'nün 96. Maddeleri gereğince Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu. 

Kılıç, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''İzmir Seferihisar açıklarında geçen yıl 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki deprem en çok Bayraklı İlçesini vurmuş; Bayraklı'da 7 bina yıkılırken 179'u ağır olmak üzere yüzlerce bina hasar görmüştür. Adalet Mahallesi'nde bulunan ve 4 bloktan oluşan Yaniker Sitesi'ndeki apartmanlar da ağır hasar alan binalar arasında yer almıştır. 112 daireden oluşan Yanıker Sitesi, binaların yıkılma riskine karşı tümüyle boşaltılmıştır, ancak...