19 / 04 / 2024

izmir atatürk stadında son durum

izmir atatürk stadında son durum

Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, İzmir Atatürk Stadı'ndaki çalışmaların tamamlandığını Alsancak Stadı'nın tribünlerinin yıkımının bitmek üzere olduğunu açıkladı.

İzmir'deki stat projelerinde son durum!

İzmir'deki statların son durumu hakkında bilgi veren Hamza Dağ, "İzmir statsız kalmayacak" dedi. Dağ, İzmirlileri stadyumsuz bırakmamak adına var gücüyle emek sarf ettiklerini söyledi.

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Atatürk Havalimanı'nda pandemi hastanesinin konumlandırıldığı yer meclis gündeminde!

Atatürk Havalimanı'nda inşaatı süren pandemi hastanesinin konumlandırıldığı yer dolayısıyla pistlerin kullanılamaz hale geldiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı'nda yapılan pandemi hastanesi havadan görüntülendi!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında yapımına başlanan Atatürk Havalimanı'ndaki salgın hastanesi inşaatında 1 ay geride kaldı. Geçtiğimiz günlerde çevre düzenlemesinin de başladığı inşaatta yol ve otopark bölümlerinin bir bölümünün bitirildiği görüldü...

Atatürk Havalimanı'ndaki salgın hastanesi inşaatında son durum!

Koronavirüs salgınıyla mücadele amacıyla Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen sahra hastanesindeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hastanede tamamlanan kısımlar görüntülendi...

Atatürk Havalimanı'nda inşası devam eden pandemi hastanesinin kablolarını çaldılar!

Atatürk Havalimanı'nda inşaatı devam eden pandemi hastanesinden bakır kablo çalarken suçüstü yakalanan 6 şüpheli tutuklandı. 

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında binaların çoğu tamamlandı!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen sahra hastanesinin büyük bir kısmında sona gelindi. Hastane inşaatının son durumu havadan görüntülendi, birbirinden ayrı inşa edilen binaların birçoğunun tamamlandığı görüldü...

Atatürk Havalimanı'nda yapılan sahra hastanesi inşaatında son durum!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen Yeşilköy Hastanesi'nin, kaba inşaatı bitmek üzere. Hastanenin çevre düzenlenmesinin ve havalandırma tesisatının yapılmaya başlandığı görüntülendi...

Atatürk Havalimanı’nda inşa edilen sahra hastanesinin enerjisi Trafo1920’den!

Koronavirüsle mücadelede Atatürk Havalimanı’nda yapılan sahra hastanesine enerji fırsatı sunacak trafo merkezi tamamlanıp Trafo1920 adıyla bugün teslim edildi.

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları hızlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan mücadelede yapımı hızlanan Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında zemine beton dökülüyor.

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, İstanbul'da 1000 yataklı iki hastane inşaatı için çalışmalar başladı. Atatürk Havalimanı'nda başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

Atatürk Havalimanı'nda yıkım işlemlerine başlandı!

Askeri uçaklar, özel jetler ve kargo uçaklarının kullandığı Atatürk Havalimanında yıkım işlemleri başladı.

Atatürk Havalimanı'nda Millet Bahçesi için ilk adım yarın atılıyor!

Millet Bahçesi hazırlıkları kapsamında Atatürk Havalimanı apronunda faaliyetleri sona eren tesislerin ve binaların 1 milyon 950 bin TL'lik yıkım ihalesi yarın gerçekleştirilecek... 

Denizli Atatürk Stadı Ağustos'ta açılacak! 

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

izmir atatürk stadında son durum Haberi

izmir atatürk stadında son durum

Zemin yenileme ve tribün iyileştirme çalışmaları tamamlanan İzmir Atatürk Stadı, hafta sonundan itibaren kullanılabilecek. Alsancak Stadı’nın depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle kapatılmasının ardından, kentin merkezinde Yeni Buca Stadı ile İzmir takımlarına hizmet veren Atatürk Stadı’ndaki yenileme çalışmaları tamamlandı.


Buca ve Kaf Kaf eve dönüyor


Takımlardan gelen talep doğrultusunda, tamamen değiştirilen zeminin iyice oturması için stat bu haftaya kadar kullanılmadı. Statta zemin dışında tribünlerde, soyunma odalarında, futbolcuların sahaya giriş ve çıkış yerlerinde ve skor ekranında düzenlenemeler yapıldı. İlk iki iç saha maçını zemini bozuk Yeni Buca Stadı’nda yapmak zorunda kalan Karşıyaka ve iç saha müsabakalarına Denizli’de çıkan Altınordu, rakiplerini Atatürk Stadı’nda konuk edebilecek. PTT 1. Lig’de Giresunspor’u ağırlayacak Göztepe, daha önce açıkladığı gibi maçı Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynamayı tercih etti.


'Çalışmalar çok güzel...