26 / 04 / 2024

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında binaların çoğu tamamlandı!

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında binaların çoğu tamamlandı!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen sahra hastanesinin büyük bir kısmında sona gelindi. Hastane inşaatının son durumu havadan görüntülendi, birbirinden ayrı inşa edilen binaların birçoğunun tamamlandığı görüldü...



Koronavirüs ile mücadele kapsamında inşa edilen Atatürk Havalimanı'ndaki bin yataklı salgın hastanesinin büyük bir kısmında sona gelindi. Hastanedenin inşaatı havadan görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısından sonra yaptığı konuşmada İstanbul'da Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de iki hastane inşa edileceğini açıklamıştı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı'ndaki geniş bir alanda oluşturulan bin yataklı hastane inşaatında iş makineleri ve hafriyat kamyonları ile çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Hastane inşaatındaki çalışmalar havadan görüntülendi. Yapımına başlanıldıktan itibaren 45 günde bitirilmesi hedeflenen hastanenin bina bölümlerinin yapılmasının ardından projenin iskeleti de ortaya çıkmıştı. İki hafta önce binaların yapımına başlanan hastane inşaatında binaların büyük bir kısmında sona gelindi. Çok sayıda işçi ve iş makinesinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü hastane inşaatının havadan çekilen görüntülerinde geniş alanda birbirinden ayrı inşa edilen binaların birçoğunun tamamlanış olduğu görüldü. 

İstanbul'daki sahra hastaneleri 24 Mayıs'ta açılacak!

İstanbul'un 3 dev hastanesinde çatı göründü!

Atatürk Havalimanı'nda yapılan sahra hastanesi inşaatında son durum!


Geri Dön