25 / 04 / 2024

izmir belediyesi 2014 projeleri

izmir belediyesi 2014 projeleri

Bayındır, Torbalı, Selçuk köylerine yeni içme suyu şebekesi geliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kırsaldaki yatırım seferberliğinde sıra Bayındır, Torbalı ve Selçuk köylerinin içme suyu şebekelerini yenilemeye geldi. ..

İzmir Agora Pazaryeri'ndeki 164 yıllık tarihi bina restore edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Agora Pazaryeri'nde metruk durumdaki 164 yıllık tarihi binayı restorasyon çalışmalarıyla ayağa kaldırdı. Yıkılmak üzere olan 2 katlı metruk bina, adeta küllerinden yeniden doğarak eski görkemli günlerine kavuştu.

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Çatalca Belediye Meclisi 8 Nisan'da toplanıyor!

Çatalca Belediyesi 2014 - 2019 çalışma döneminin son meclis toplantısı Meclis Salonunda yapılan birleşim ile yapıldı.

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

İzmir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 332 milyon 729 bin 856 TL olarak belirlendi.

İzmir Belediyesi Balçova'da 31.3 milyon TL'ye otopark yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, intifa hakkı tesis edilmesi karşılığında ototerminal ve otopark binası yapılması işini ihale edecek. 10 yıl süreyle işletilecek işin bedeli 31 milyon 334 bin TL olarak belirlendi.

İZSU'dan Çeşme’ye tarihi yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında görev sınırlarına dahil edilen turistik Çeşme ilçesindeki 30 yıllık içme suyu şebekesini baştan sona yenilemek için düğmeye bastı.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Meram Belediyesi 2014'ten beri asfalt rekorunu yeniliyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Harmancık ve Çarıklar Mahalleleri’nde sıcak asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Şehzadeler'e 2,5 milyon TL'lik yatırım!

Manisa Şehzadeler Belediyesi, 2014 yılından bu yana Zafer Kalkınma Ajansı'na dört başvuru yaparak, ilçeye toplam 2 milyon 506 bin 262 liralık yatırım gelmesini sağladı.

İzmir Belediyesi'nin Kültürparkı projesi açıklandı!

Büyükşehir Belediyesi, yeni Kültürpark projesini açıkladı. Projede yeşil alanın arttığını ancak kültürün azaldığını söyleyen Ekrem Demirtaş, “Bu park kültüre ne kadar hizmet veriyor?” diye konuştu.

İzmir Belediyesi spor alanlarını yeniliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilerin spor motivasyonunu artırmak için spor alanlarını renklendiriyor. Büyükşehir Belediyesi, kentin spor sahalarında iyileştirme çalışmaları yapıyor. Yetkililer, vatandaşların motivasyonlarının arttığını söyledi.

Manisa Soma'da bölgesel çalışma ofisi törenle açıldı!

Bölgesel Isıtma Sistemleri ile ilgili de bazı açılışların yapılacağını sözlerine ekleyen Başkan Ergün, "Soma Belediyesi, 2014 yılında büyükşehir olmamıza rağmen bölge ısıtma sistemlerini Şubat 2015'te bize tam olarak devretti.

izmir belediyesi 2014 projeleri Haberi

izmir belediyesi 2014 projeleri


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kırsaldaki yatırım seferberliğinde sıra Bayındır, Torbalı ve Selçuk köylerinin içme suyu şebekelerini yenilemeye geldi. 


Gerçekleştirdiği yatırım hamlesi ile 2004 – 2013 yılları arasında ilçe, belde ve köylere 200 milyon liralık yatırımla 2 bin 906 kilometre uzunluğunda yeni şebeke döşeyerek sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılına da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İZSU, özelliklerde köylerin su ve kanal alt yapılarını baştan sona yeniliyor, evsel atık sular en yakın arıtma tesisine ulaştırılıyor. İZSU son olarak Bayındır’ın Yakapınar, Alankıyı, Kızılcaova, Yeşilova, Karahalilli ve Furunlu köyleri ile Çırpı Mahallesi, Selçuk’un Zeytinköy ve Barutçu köylerinde 144, Torbalı’nın Çakırbeyli, Dağkızılca, Çapak, Bözköy ve Saipler köylerinde 78 kilometre olmak üzere toplam 222 kilometre uzunluğunda içme suyu şebekesi ve iletim hattı yenilenecek. Bayındır’ın...