19 / 04 / 2024

İzmir Biva Kent ödeme planı

İzmir Biva Kent ödeme planı

188 daireden meydana gelen Biva Kent Evleri Çiğli'de 1.400 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Biva Kent Çiğli satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir nasıl dirençli kent olur?

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem ve 2 Şubat 2021 tarihinde yaşanan sel felaketi, dirençli kent kavramının önemini gözler önüne serdi. Uzmanlar, afete hazırlık ve dirençli kent konularında açıklamalar yaptı...

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Biva Tower projesinde teslimler 2021'de!

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir Bayraklı'da yükselen Biva Tower projesinde 96 konut ve 8 ticari ünite bulunuyor. 

İzmir’deki yapıların yüzde 50'si riskli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de kent merkezinden geçen aktif fay hatlarının bulunduğunu belirtti ve "İzmir’deki yapıların yaklaşık yüzde 65’i kaçak ve gecekondulardan geri kalan kısmının da yüzde 50’si deprem yönetmeliğine uygun olmayan yapılardan oluşmaktadır" dedi.

İzmir'deki mülteciler için kira destek dayanışması başlatıldı!

Koronavirüs salgını herkesin sağlığını tehdit ederken bir yandan da ekonomik krizin getirdiği yük gün geçtikçe artıyor. Bu süreçte mültecilerin kiralarını ödeyememe durumları da arttı. İzmir Konak Kent Konseyi Mülteci Meclisi, mülteciler için kira destek kampanyası başlattı...

İzmir İZBAN Belevi istasyonu hizmete giriyor!

İzmir'de kent içi raylı sistemin en önemli halkalarından biri olan İZBAN'ın 41'inci istasyonu Belevi istasyonu hizmete giriyor.

Tunç Soyer: Zenginlerin de metroya bineceği bir kent yaratacağım!

İzmir projelerini anlatan CHP'nin İzmir'in başkan adayı Tunç Soyer, "Zenginlerin de metroyu tercih edeceği bir kent yaratacağım" dedi..

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Biva Tower Avrupa'nın en yüksek yapısal çelik binası olacak!

İzmir'de kentsel dönüşüm adımlarıyla dikkat çeken Biva Mimarlık İzmir Bayraklı’da Avrupa’nın en yüksek çelik binasını hayata geçiriyor.

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

İzmir Biva Tower fiyat!

İzmir Biva Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor.  İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen proje 96 daire 8 ticari üniteden oluşuyor. 

Biva Tower İzmir örnek daire!

Biva Mimarlık imzası taşıyan Biva Tower İzmir'de "Lüksün çelikle dansı başlıyor'' sloganı ile tanıtılıyor. Projede teslimler 2019 Aralık’ta yapılacak..

Bayraklı Biva Tower iletişim!

Zeminde ve zemin üstü birinci katta ticari alanlarla birlikte 96 daireden meydana gelen Biva Tower İzmir ,2019 Aralık’ta teslim edilecek..

İzmir Biva Kent ödeme planı Haberi

İzmir Biva Kent ödeme planı


Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Biva Kent Çiğli projesi 188 daireden meydana geliyor.  İzmir Çiğli Harmandalı'nda yükselen Biva Kent Evleri Biva Mimarlık tarafından inşa ediliyor. 


Dairelerin 3+1 ve 4+1 dubleks şeklinde dizayn edildiği  Biva Kent Çiğli'de büyüklükleri 135 ile 195 metrekare arasında değişiyor. 4 blok şeklinde yükselen Biva Kent Evleri Çiğli'de 1.400 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. 



Biva Kent Çiğli projesinde sosyal alanları;


7/24 güvenlik
Kameralı güvenlik
Kapalı otopark
Açık otopark
Açık yüzme havuzu
Çocuk havuzu
Sosyal tesis
Fitness center
Çocuk parkı
Yeşil alan
Yürüyüş yolları


Biva Kent Çiğli satış ofisi ile 0 232 381 98 01 telefon numarası ile irtabata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirisiniz.


Telefon: 0 232 381 98 01

Web:  http://www.bivamimarlik.com.tr/


Pınar DOĞAN...