25 / 04 / 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesi yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

İzmir Büyükşehir'den 5 yeni itfaiye binası!

Hizmet sınırları genişleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzak bölgelere daha hızlı ulaşabilmek amacıyla 5 ilçede itfaiye hizmet binası inşa ediyor. 

İzmir Büyükşehir 2016'da 2 milyar liranın üzerinde yatırım yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2016’da 2 milyar liranın üzerinde yatırım gerçekleştirdi. 13 yıllık toplam yatırım ise 12 milyar liraya ulaştı. Son 3 yıllık yatırımlar, geçen 5 yıllık dönemden yüzde 20 daha fazla oldu.

İzmir Büyükşehir'den 18 bin metrekarelik şantiye!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin Kuzey bölgesine daha hızlı ve daha kaliteli hizmet ulaştırabilmek için Bergama’da, içinde asfalt ve parke-bordür üretim tesislerinin de bulunduğu 18 bin metrekare büyüklüğünde şantiye kuruyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 11 milyarlık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında yaptığı 2,4 milyar TL'lik harcamanın 1,4 milyar lirasını proje ve faaliyetlere ayırdı. 2010-2014 döneminde ise bu proje ve faaliyet harcamaları 5,3 milyar liraya yaklaştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 1.2 milyarlık yatırım yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014’te kente 1 milyar 215 milyon liralık yatırım harcaması yaptı. Büyükşehir’in 11 yıllık yatırım harcaması ise 7 milyar 222 milyon liraya ulaştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 85.5 milyon liralık arıtma tesisi yatırımı yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 872 bin 500 kişinin evsel atığını arıtacak kapasitede biri biyolojik, 10'u ileri biyolojik olmak üzere 11 arıtma tesisi hizmete aldı; bu arıtmalar için 85.5 milyon liralık yatıran yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Foça’ya 20.1 milyonluk yatırım!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmadan önce 88 kilometrelik kanal şebekesi döşenecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 9 ilçeye 77.8 milyon TL yatırım gerçekleştirdi!

Sınırlarına yeni bağlanan 9 ilçeye hizmet için yasal devir işlemlerini beklemeden harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu ilçelere son 1 yılda 77.8 milyon TL yatırım gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden ilçe belediyelere 7 bin yeni konteyner daha!

Geçtiğimiz Nisan - Haziran döneminde 6 bin adet yeni çöp konteyneri dağıtan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıl sonuna kadar ilçe belediyelere 7 bin konteyner daha verecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 88 milyon dolarlık 4.faz yatırımı!

.Çiğli'deki atıksu arıtma tesisinin kapasitesini günde 216 bin metreküp artıracak 4. faz sayesinde, yağışlı havalarda daha yüksek debilerde atık su arıtılabilmesi mümkün olacak. Projenin değeri ise 88.4 milyon TL..

Bayındır, Torbalı, Selçuk köylerinin yeni içme suyu şebekeleri yenileniyor!

Bayındır, Torbalı, Selçuk köylerine yeni içme suyu şebekesi geliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kırsaldaki yatırım seferberliğinde sıra Bayındır, Torbalı ve Selçuk köylerinin içme suyu şebekelerini yenilemeye geldi. ..

İZSU Gülbahçe, Özbek ve Balıklıova’ya içme suyu şebekesi döşeyecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Urla’nın Gülbahçe, Balıklıova ve Özbek mahalleri ile Seferihisar’ın Ulamış ve Düzce mahallelerinin içme suyu alt yapısını baştan sona yenileyecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 40 yıllık şebekeleri yenileyecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Urla’nın Gülbahçe, Balıklıova ve Özbek mahalleri ile Seferihisar’ın Ulamış ve Düzce mahallelerinin içme suyu alt yapısını baştan sona yenileyecek.

İzmir'e son 10 yılda 4.1 milyar liralık yatırım yapıldı!

Proje ve yatırımlarında “çevre” faktörüne azami özen gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10 yılda yerel yönetimlere örnek çok önemli yatırımlara imza attı. Bunlardan en önemlisi, çevre yerleşimlerde ileri biyolojik atık su arıtma tesisleri oldu...

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN KPSS şartsız personel alımı yapacak! Başvuru süresi dolmadan bakın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN, KPSS şartı olmadan santral operatörü alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Buca Metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin iptal kararına yönelik açıklama yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Yamanlar Dağı'ndaki tesis için yeni teklif!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için yeniden teklifte bulundu. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yamanlar arazisi teklifi reddedildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Grand Plaza şirketi aracılığıyla Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için ihalede verdiği teklif reddedildi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yatırımları Haberi

İzmir Büyükşehir Belediyesi yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporlarının oylandığı "Temmuz Ayı İkinci Olağan Meclis Toplantısı" Fuar Kültürpark 1 Nolu Hol'de Başkanvekili Mustafa Özuslu yönetiminde gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal toplantıda yaptığı konuşmada, 2019 yılında Büyükşehir Belediyesinin bütçe gelirinin 4 milyar 929 milyon 640 bin 301 lira, giderinin ise 5 milyar 845 milyon 209 bin 941 TL olarak gerçekleştiğini belirtti.

Soyer'in göreve geldiğinden bu yana vaat ettiği birçok projeyi henüz gerçekleştiremediğini dile getiren Hızal, "Harmandalı katı atık depolama alanında biyogaz tesisi açıldı. Dünya kenti İzmir'de 20 yıl önce açılması gereken bir tesisti. Bu tesisinde yüzde 98'ini bir önceki yönetim tamamladı. Size kurdelesini açmak nasip oldu. Peki kentte çöp tesisi...