24 / 04 / 2024

izmir doğaltaş fuarı fosil mermer

izmir doğaltaş fuarı fosil mermer

İzmir Kültürpark’ta düzenlenen MARBLE–20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda, Fimar Butik firması tarafından çıkarılan fosil mermer taşlar ilgi odağı oldu. Firmanın, fosil taş sunumu yapan tek firma olduğu belirtiliyor...

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Birlikten İzmir Doğar kampanyasıyla alınan 84 dairenin kuraları çekildi!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenlerin aileleri için iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarınca düzenlenen "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasıyla satın alınan 84 daire, kurayla hak sahiplerine verildi.

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Allahverdi tarafından kuruldu.

İzmir Doğanbey’deki imar iznine tepki!

İzmir Doğanbey’de doğal sit alanı olan bölgedeki 9 parselin statüsünün, Ahmet Davutoğlu hükümetinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Ali Rıza Alaboyun’un şirketi Bera Holding için değiştirilmesi tepkilere neden oldu.

İzmir Doğanbey’de doğal SİT alanı imara açılacak!

İzmir Doğanbey’de doğal sit alanı olan bölgede bulunan 9 parselin statüsü, 2015 yılında Davutoğlu’nun seçim hükümetinde Enerji Bakanı olan AKP'li Alaboyun’un şirketi için değiştirildi. Değişiklik, alanın imara açılmasının habercisi olarak yorumlandı.

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

İzmir Emlak Gayrimenkul Fuarı basın lansmanı 20 Nisan'da!

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası önderliğinde, Elit Fuarcılık tarafından organize edilen İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 21 Haziran'da kapılarını açıyor.

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 

İzmir Doğu Bölgesi nazım imar planı askıda!

Selçuk, Bayındır İlçelerinin bir bölümünü ve Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ ilçelerini kapsayan İzmir Doğu Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı, 28 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi tarafından inşa edilecek İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Merkezin 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

izmir doğaltaş fuarı fosil mermer Haberi

izmir doğaltaş fuarı fosil mermer


İzmir Kültürpark’ta düzenlenen MARBLE–20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda, Fimar Butik firması tarafından çıkarılan fosil mermer taşlar ilgi odağı oldu.


Firmanın kendi üretimi olan, 300-350 milyon yıl toprak altında kaldıktan sonra çıkarılarak doğal yöntemlerle özelliği bozulmadan işlenen fosil taşlar, katılımcıların beğenisine sunuldu. Fuar süresince ziyaretçilerden gördükleri ilgiden son derece mutlu olduklarını ifade eden firma yetkilisi Metin Akgün, fuar kapsamında fosil taş sunumu yapan tek firma olduklarını söyledi. Fuardan sonra 9 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul Fulya Showroom'da mimarlar için özel bir tanıtım organizasyonu yapacaklarını belirterek, “Metrekaresi 2 bin ile 3 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunduğumuz fosil taşların her biri, ayrı ve benzersiz dokulara sahip. Görselliğinin yanısıra dayanıklı olmalarıyla da ön plana çıkıyor. Fosil mermer taşlar, dekor ve kreativ amaçlı...