19 / 04 / 2024

izmir Elegance Evler

izmir Elegance Evler

İzmir Elegance Evler 'de fiyatlar 320 bin liradan başlıyor, 2 blok halinde inşa edilen İzmir Elegance Evler 'in anahtar teslimlerinin Mart 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Elegance Evler 'de 320 bin liraya 3+1! Yeni proje!

Elegance Evler projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen proje 2 blok halinde yükseliyor...

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

İzmir'de ormanlık alandaki kaçak evler yıkıldı! 

İzmir'in Aliağa ilçesi Çaltılıdere Mahallesi Köstemkoy'deki ormanlık alana yapılan kaçak evler kesinleşen mahkeme kararı ile İzmir Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

İzmir Torbalı'da tarihi evler yıkılıyor!

Torbalı Mallesindeki tarihi evler tek tek yıkılıyor. Yerlerine ise lüks daireler yapılıyor. Bir kaç yıl içerisinde tarihi evlerin sayısı neredeyse bitmiş olacak.

İzmir Torbalı'da kerpiç evler yıkılıyor!

Her geçen gün yüzlerce binanın yükseldiği Torbalı'da müteahhitler şehir merkezinde boş arsa bulabilmek için birbiri ile yarışıyor. Boş arsa bulamayınca müstakil ve kerpiç evler tek tek yıkılıyor.

İzmir Alsancak’taki günlük kiralık evler isyan ettirdi!

İzmir Alsancak’ta sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evler, sonunda otel ve pansiyon işletmecilerini isyan ettirdi. İşletmeciler, “Biz vergimizi ödeyip istihdam yaratırken, bu evlerin çoğu ahlaki olmayan işler için kullanılıyor” diye konuştu

İzmir Basmane'deki harabeye dönen tarihi evler tehdit ediyor!

İZMİR'de mutluluklara, acılara tanıklık eden ancak zamana yenilen tarihi evler, dökülen sıvaları, kopan taşları, çöken çatıları ve yıkılan iskeletleri ile çevredekilerin can güvenliğini tehdit ediyor.

İzmir Şanslı Evler'de daire teslimleri bu ay yapılacak!

Türksat İnşaat'ın İzmir Çiğli'de projelendirdiği Şanslı Evler'de fiyatlar 1+1 konutlarda 139 bin liradan başlıyor. 6 katlı iki blokta toplam 96 daire yer alıyor. Teslimler bu ay gerçekleşecek.

İzmir Damlacık'ta kamulaştırılan evler neden yıkılmıyor?

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından haziran 2014 te Damlacıkta kamulaştırılan fakat yıkılmayan evler geride kalanların başına dert oldu. Mağdur vatandaşlar yıkımlar yapılmadığı için yaklaşan kış koşulları öncesi evlerini tamir edememekten yakındı.

İzmir Torbalı'daki eski evler değer kazandı!

İzmir'deki Yeni Pancar Yolu'na yapılan yeni lüks konutlar bölgenin cazibesini artırınca eski evler de değerlendi. 3 yıl önce 70 bin liraya alınan bir ev 140 bin liraya satılabiliyor.

İzmir'de evler günlük olarak kiralanıyor!

İzmir'in sağlık kuruluşlarının merkezi haline gelen Konak'taki Kahramanlar semtinde ev sahipleri ve emlakçılar hasta yakınlarına günlük ev kiralayarak yeni bir sektör oluşturdu. İzmir'de evler artık günlük olarak da kiralanabiliyor.

İzmir'de evler pansiyona dönüşüyor!

İZMİR ’de, göçmenlerin yaşadığı Basmane bölgesinde oteller yetersiz kalınca, evler pansiyona dönüştürülmeye başlandı. Semte zaman zaman kamyonlarla gelen yataklar da Sureyileler tarafından kaldıkları evlere ve pansiyonlara taşınır oldu.

İzmir Şanslı Evler'de fiyatlar 99 bin liradan başlıyor!

İzmir'de Türksal İnşaat tarafından hayata geçirilen Şanslı Evler projesinde 96 daire ve 5 dükkan bulunuyor. 2 bloktan oluşan proje, İzmir'in hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Çiğli'de hayata geçiriliyor...

Meç İnşaat Elegance Evler!

Meç İnşaat Elegance Evler 'de fiyatlar 285 bin liradan başlıyor Mart 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor.

izmir Elegance Evler Haberi

izmir Elegance Evler


Elegance Evler projesi Meç İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje İzmir Buca 'da yer alıyor.


60 adet konuttan meydana gelen Elegance Evler 'in Mart 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


2 blok halinde inşa edilen  Buca Elegance Evler kapsamında  3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor.


4 bin 600 metrekarelik alan üzerine yayılan İzmir Elegance Evler 'de fiyatlar 320 bin liradan başlıyor 600 bin liraya kadar yükseliyor. 


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen İzmir Elegance Evler 'de; güvenlik, cep sineması, yüzme havuzu, spor salonu, hamam, yeşil alanlar, fitness salonu mevcut.


İzmir Elegance Evler; Optimum AVM 'ye 14 kilometre, otobana 4.5 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı 'na 19 kilometre, Buca Tenis Kulübü 'ne 700 metre, Forum Bornova 'ya 12...