29 / 03 / 2024

İzmir Ermit Mühendislik

İzmir Ermit Mühendislik

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziemir'de kurulacak yeni fuar kompleksi için yapılan ihaleyi Ermit Mühendislik kazandı

Nea Vourla Konut Sitesi'ne XL Mimarlık Mühendislik imzası!

İzmir Urla’daki Nea Vourla Konut Sitesi projesi, Mimar Arda Işık liderliğindeki XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlandı.

Foça Tatil Köyü ihalesini Arda Mühendislik kazandı!

İzmir'in Foça ilçesinde 1967 yılında hizmete açılan Türkiye'nin ilk tatil köyü olan Foça Tatil Köyü icin yapılan ihaleyi Ankara merkezli Arda Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları 399 bin TL'den başlıyor.

İdeal Ofis Yücesoy Mühendislik fiyat!

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir'de hayata geçirilen ideal Ofis projesinde teslimlerin 2018 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor...

Yücesoy Mühendislik'ten İzmir'e 3 yeni proje!

İzmir'de gayrimenkul sektörünün son yıllarda hareketlendiğini dile getiren Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, "Karşıyaka'dan başlayıp Menemen'e uzanan hatta 2 bin 500 konutluk 5 önemli proje inşa ettik.3 projede bin konut daha planlıyoruz" dedi.

Yücesoy Mühendislik Kuzeyşehir fiyatları!

Yücesoy Mühendislik Kuzeyşehir fiyatları 233 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kuzeyşehir İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Yücesoy Mühendislik'ten İzmir'e 150 milyon TL'lik yeni proje!

İzmir'de pek çok inşaat projesine imza atan Yücesoy Mühendislik, 150 milyon TL yatırım değeri olan yeni projesi Kuzeyşehir'in tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Yücesoy Mühendislik'ten Karşıyaka ve Bornova'ya 2 yeni proje!

Yücesoy Mühendislik 2 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. İzmir'de hayata geçirilecek projeler Karşıyaka ve Bornova'da inşa edilecek.

Yücesoy Mühendislik projelerinde kira garantisi sunuyor!

1989'da kurulan ve birçok önemli taahhüt işinde imzası bulunan Yücesoy Mühendislik, 1 11 konut tipinin dışında İzmir'de ses getiren çeşitli projelerde de yerini almış durumda.

Egezemin İnşaat Mühendislik A.Ş, inşaat mühendisi arıyor!

Egezemin İnşaat Mühendislik Tic. Ltd. Şti A.Ş, İzmir'de yer alan teknik ofiste görevlendirilmek üzere bay, bayan inşaat mühendisi arıyor. Aranan nitelikler için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

İzmir Ermit Mühendislik Haberi

İzmir Ermit Mühendislik

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin Gaziemir'de kuracağı yeni fuar kompleksi için düzenlediği ihale sonuçlandı. 


İhale Komisyonu'nun yaptığı değerlendirmelere göre, en avantajlı teklifi 259 milyon 690 bin TL ile Ermit Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. verdi. 


Tebligat ve itiraz sürecinin ardından bir itiraz yaşanmaması durumunda, ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanarak yer teslimi yapılacak ve çalışmalar başlayacak. 


19 Nisan'da gerçekleştirilen ihale için 19 firma ihale dosyası alırken, 9 istekli firma ihaleye katılmak için teklif sunmuş, İhale Komisyonu değerlendirmesinde de 9 firmadan 5'inin geçerli teklif verdiği tespit edilmişti. 


Toplam 337 bin metrekarelik alan üzerinde projesi hazırlanan bölge, sergi holleri, seminer salonları, geniş otoparkı ve sosyal donatı alanları ile uluslararası standartlarda olacak. Yeni fuar kompleksinde yapılacak olan seyir kulesi, fuar katılımcı...