28 / 03 / 2024

izmir fabrika yangını

izmir fabrika yangını

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

İstanbul depremi için korkutan uyarı: 1900 yangın çıkacak!

Türkiye’deki fabrikaların yüzde 98’i deprem bölgesinde yer alıyor. Mega kent  İstanbul'da Olası büyük bir sarsıntının yaratacağı fabrika yangınları büyük tehlike oluşturacak.

İzmir'e yangın havuzları inşa ediliyor!

Yaz aylarında artan orman yangınlarıyla mücadele etmek için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, ormanların derinliklerine yangın havuzları inşa ediyor. Yaklaşık 4 bin hektarlık ormanlık alana can simidi olacak Alaniçi Yangın Havuzu önümüzdeki hafta sonuna kadar hizmete girecek.

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, eldiven fabrikasında çıkan ve Suriyeli bir ailenin oturduğu eve sıçrayan yangın hasara neden oldu. Çatısı çöken fabrika ve ev kullanılamaz hale geldi.

İzmir'de ev yangını: 1 ölü!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

Denizli'de fabrika yangını!

Denizli'de gıda deposunda çıkan ve boru imalatı yapan fabrikaya sıçrayan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangına, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 6 yangın söndürme aracıyla müdahale ediliyor.

İzmir Basmane'de yangın çıktı!

İzmir’in Basmane semtinde bulunan ahşap binada henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Oteller bölgesinde 1300 sokak 10 numarada bulunan ahşap metruk bina, rüzgarın da etkisiyle alev alev yandı.

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

Sakarya'da fabrika yangını çıktı!

Yangını fark eden işçi Ömür Karabaş, Hakan Yıldız, Ömer Erol, Sercan Yılmaz, Cevdet Bağdatlı ve Alper Cerav, yangın tüpleriyle müdahale etmek istedikleri sırada yoğun dumandan etkilendi.

İzmir'de John Peterson Köşkü'nde yangın!

İzmir'in Bornova ilçesindeki tarihi John Peterson Köşk'ünde çıkan yangın hasara yol açtı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangının ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti...

Bingöl’de fabrika yangınına TOMA müdahalesi!

Bingöl ’deki bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına polis de 2 TOMA ile destek verdi.

İzmir'de kimya fabrikasında yangın çıktı!

İzmir’in Menemen İlçesinde kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

izmir fabrika yangını Haberi

izmir fabrika yangını


Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayındır yolu üzerinde 30 dönümlük alanda mobilya ve yatak üretimi yapılan fabrikada sabah 07.30 sıralarında çıkan yangının kısa sürede büyüdüğünü söyledi.


Güvenlik görevlilerince fark edilen yangına, itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin karadan ve havadan müdahale ettiğini ifade eden Memük, "Mesai saati olmadığı için içeride kimse yoktu. Can kaybımız yok.Yangın kontrol altına alındı. Fabrikada ciddi hasar var. Güvenlik kamera kayıtları incelendikten sonra yangının çıkış nedeni belirlenecek" diye konuştu.


İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fuat Barandır da yangını kontrol altına aldıklarını, soğutma çalışmalarına başladıklarını bildirdi. Bu arada mesai saatinde fabrikaya gelen işçiler, itfaiye ekibinin çalışmalarını...