25 / 04 / 2024

İzmir Folkart lüks ev

İzmir Folkart lüks ev

Bu proje İzmir'in en lüksü. Ama Türkiye'nin en lüksü olmak istiyor. Konutlarda 5 bin 500 YTL'lik kahve makinası bile var.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Fors İzmir'de lüks ve aile sıcaklığı bir arada!

Güçsan Yapı'nın tarafından hayata geçirilen Fors İzmir projesi lüksü ve aile sıcaklığını bir arada sunuyor...

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

İzmir'de lüks villa ilanlarıyla dolandırıcılık yapan şüpheliler yakalandı!

İzmir'de internette yayımladıkları lüks villa ilanlarıyla çok sayıda kişiyi dolandıran şüpheliler yakayı ele verdi.

Milyonluk lüks konutlarda deprem şoku: Bedeli istenip tazminat davası açılabilir!

İzmir'i vuran 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası yeni yapılan ve milyon liralara satılan lüks rezidanslarda da büyük hasarlar oluştu. Uzmanlar müteahhittin kusuru ve ayıbı olması halinde bedel talebi ve tazminatın gündeme gelebileceğini vurguluyor.

Pınar Aylin'in İzmir'deki lüks villası! 

İzmir’den İstanbul’a gelip şöhreti bulan ve sonrasında yeniden  İzmir'e taşınan popçu Pınar Aylin, bahçeli lüks bir villada yaşıyor...

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Lüks sitede havuz bakımı yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı!

İzmir Çeşme'de lüks bir sitede havuz bakımı yapan iki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  

Mesut Özil'in Çeşme'deki lüks villası!

Türk asıllı ünlü Alman futbolcu Mesut Özil'in, İzmir'in Çeşme ilçesine yaptırdığı 2 katlı süper lüks villanın inşaatı tamamlandı.

ONAG Nilüfer Ataşehir lüksü vaad ediyor!

ONAG Yapı, İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Yaşamın Eylül'de başlayacağı projede tüm malzemeler en lüks segmentte kullanıldı..

İzmir Biva Tower: Lüksün çelikle dansı başlıyor!

İzmir Biva Tower: Lüksün çelikle dansı başlıyor sloganıyla tanıtılıyor. İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen İzmir Biva Tower'da 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler sunuluyor. 

Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başladığı Dap İzmir projesinde çalışmalar devam ediyor. Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi sunuluyor. 

Hüseyin Gültekin: Manisa'da lüks konut talebi arttı!

Bugüne kadar İzmir ve Manisa'da 30 kadar projede toplam 500 dolayında daire yaptıklarını kaydeden Gülkar Yapı Sahibi Hüseyin Gültekin Manisa'da lüks konut talebinin arttığına dikkat çekti. Hüseyin Gültekin

İzmir Folkart lüks ev Haberi

İzmir Folkart lüks ev

Saya Grup (Sancak Yatırım) bünyesinde Nisan 2006'da kurulan Folkart Yapı, Türkiye'deki ilk projesini İzmir'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. Ünlü mimar Emre Arolat ile 5 yıllık bir anlaşma imzalayıp Narlıdere ve Mavişehir'de iki konut projesine başlayan Folkart Yapı'nın Genel Müdürü Mesut Sancak iddialı konuşuyor: Narlıdere Folkart Evleri'nde 5 bin 500 YTL'lik kahve makinesi bile olacak. Lüks konut nasıl yapılır herkese göstereceğiz.

* Folkart Yapı, sektöre yeni girdi ve ilk projeler için İzmir'i seçti. Bunun nedeni nedir?
İzmir'de bir lüks konsept eksiği var. 3 yıl önce gittiğimde dedim ki; ''Artık çalışmaktan yoruldun, kendime şehrin en güzel evini alıp orada yaşayacağım.'' Ama en güzel yeri bulamadım. İzmir'de lüks konut açığı var. Daha...