29 / 03 / 2024

İzmir Girişim Grubu gayrimenkul

İzmir Girişim Grubu gayrimenkul

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Bvm Teknoloji Girişim Anonim Şirketi Kuruldu!

Bvm Teknoloji Girişim Anonim Şirketi Kadıköy’de 1.00.000,00 TL sermaye bedeli ile Vadat Özçelik tarafından kuruldu.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

İzmir’de sanayiciler rotayı gayrimenkule çevirdi: İGG projelerinin değeri 1.2 milyar dolar oldu!

İzmir Girişim Grubu Gayrimenkul ve Sportif Hizmetler, gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçirmeye başladı. Cenk Karace, İGG’nin Türkiye’de en çok ortağı olan grup haline geldiğine dikkat çekti. 

Borsa İstanbul'dan yeni adım: Girişim Sermayesi Pazarı oluşturuldu!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul, henüz halka arza hazır olmayan fakat ilerleyen dönemde halka arz yapmak isteyen şirketlerin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla  "Girişim Sermayesi Pazarı" oluşturdu.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Girişim elektrik yeni ihale kazandı!

Girişim Elektrik'in Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bağlı ortaklığı Europower Enerji, bedeli 68,9 milyon olan işin ihalesini aldı. 

Bu fırsat kaçmaz! Başvurular bugün başladı, girişim başına 50 bin dolar ve yurt dışı imkanı

Sanayi Bakanlığı bünyesindeki program için başvurular bugün başladı. Söz konusu programa  kabul edilenlere, girişim başına 50 bin dolar destek verilecek.

Oskar Girişim Petrol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oskar Girişim Petrol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz tarafından kuruldu.

Altunizade Girişim Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Altunizade Girişim Yapı Anonim Şirketi Üsküdar'da Adem Ekşi ve Asiyet Ekşi ortaklığında kuruldu.

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

İzmir Girişim Grubu gayrimenkul Haberi

İzmir Girişim Grubu gayrimenkul

Çok ortaklı yapı ve şirket modelleri ile Türkiye’de birçok ilki hayata geçiren İzmir, yeni bir ortak girişime start veriliyor.  Dünya Gazetesi'nden Nihat Delibaşı'nın haberine göre; sanayi ve hizmet sektöründe faaliyette bulunan iş insanlarının başını çektiği, aralarında sivil kurul temsilcisi ve gazetecilerin de yer aldığı 335 kişinin 120 milyon Türk Lirası sermaye ile kurduğu İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. 

İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor. Karşıyaka Spor Kulübü’nü (KSK) yaşadığı ekonomik darboğazdan kurtaracak iş modeli üzerinde fikir alışverişinde bulunan iş insanlarının temelini attığı İzmir Girişim Grubu Yönetim ve İcra Kurulu üyeleri, Swissotel Efes’te gerçekleştirilen basın toplantısında hedeflerini duyurdu. İGG Yönetim Kurulu Başkanı Cenk...