26 / 04 / 2024

izmir icra haberleri

izmir icra haberleri

İzmir İli Kemalpaşa İlçesinde yer alan 2.667,00 metrekarelik yüzölçümüne sahip sanayi arsası 26 Eylül 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arasında ihaleye çıkıyor..

İzmir'de 1 milyon 281 bin TL'ye satılık tarla!

İzmir İli Aliağa İlçesi Adacık Mevkiinde yer alan 14.200,00 metrekarelik tarla 16 Eylül 2014 tarihinde 13:30 ile 13:40 arasında ihaleye çıkıyor...

İzmir'de satılık zeytinlik: 1 milyon 240 bin 798 TL!

İzmir İli Menderes İlçesi' nde yer alan zeytinliğin toplam bedeli 1 milyon 240 bin 798 TL olarak belirlendi. Zeytinliğin satışı Menderes satışı Memurluğu tarafından yapılacak.

İzmir'de satılık tarla: 1 milyon 128 bin 500 TL!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan tarlanaın toplam bedeli 1 milyon 128 bin 500 TL olarak belirlendi. Tarlanın satışı Menderes İcra Dairesi tarafından yapılacak..

İzmir'de satılık zeytinlik: 2 milyon 862 bin 655 TL!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi' nde yer alan zeytinliğin toplam bedeli 2 milyon 862 bin 655 TL olarak belirlendi. Zeytinliğin satışı Kemalpaşa İcra Dairesi tarafından yapılacak.

İzmir'de satılık fabrika: 2 milyon 250 bin TL!

İzmir İli Gaziemir İlçesi' nde yer alan fabrikanın toplam bedeli 2 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Fabrikanın satışı İzmir 8.Satış Memurluğu tarafından yapılacak

İzmir'de satılık arsa: 2 milyon 206 bin 577 TL!

İzmir İli Karaburun İlçesi' nde yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon 206 bin 577 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Karaburun Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

İzmir'de satılık arsa: 1 milyon 100 bin TL!

İzmir İli Bayraklı İlçesi'nde yer alan arsaın toplam bedeli 1 miylon 100 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı İzmir 7.Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

İzmir'de satılık arsa: 2 milyon 385 bin TL!

İzmir İli Konak İlçesi' nde yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon 385 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı İzmir 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

İzmir'de satılık arsa: 1 milyon 14 bin 65 TL!

İzmir İli Urla İlçesi' nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 14 bin 65 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Urla Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

İzmir'de satılık tavuk kümesi: 1 milyon 548 bin 382 TL!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi'nde yer alan tavuk kümesinin toplam bedeli 1 milyon 548 bin 382 TL olarak belirlendi. Tavuk kümesinin satışı Kemalpala İcra Daire tarafından yapılacak.

İzmir'de satılık gayrimenkul: 1 milyon 750 bin TL!

İzmir İli Bornova İlçesi'nde yer alan gayrimenkulun toplam bedeli 1 milyon 750 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkulun satışı İzmir 8.Satış Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

İzmir'de satılık arsa: 1 milyon 564 milyar 890 TL!

İzmir İli Bayındır İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 564 milyar 890 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Bayındır İcra Dairesi tarafından yapılacak.

İzmir'de satılık akaryakıt istasyonu: 2 milyon 414 bin 200 TL!

İzmir İli Aliağa İlçesi'nde yer alan akaryakıtn istasyonunun toplam bedeli 2 milyon 414 bin 200 TL olarak belirlendi. Akaryakıt istasyonunun satışı Aliağa İcra Dairesi tarafından yapılacak.

İzmir'de satılık arsa: 2 milyon 376 bin TL!

İzmir İli Çiğli İlçesi' nde yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon 376 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Karşıyaka 2.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

İzmir Gaziemir'de kirasını ödeyemeyen esnafa icra takibi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı.

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Asena Atalay'ın Caner Erkin'e açtığı icra davası reddedildi!

Asena Atalay'ın Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında ‘Nafaka ödemiyor’ diye başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından reddedildi.

İbrahim Kutluay'a icra şoku!

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

Caner Erkin icra takibini durdurdu!

Futbolcu Caner Erkin'in oğlunun giderlerini ödemediğini ileri süren Asena Atalay dava açıp, 450 bin liralık icra takibi başlattı. Caner Erkin'in avukatı Emrah Pamuk ise icra takibinin karara aykırı düzenlenmiş olduğu gerekçesiyle ödeme emrinin iptali için mahkemeye başvurdu.

Caner Erkin’e 120 bin liralık icra takibi!

Oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin’e, 120 bin liralık nafakayı ödemediği iddiasıyla eski eşi Asena Atalay icra takibi başlattı. Milli futbolcu, parayı kuruşuna kadar ödediğini açıkladı.

Taşyapı icra işlemlerine tepki!

Taşyapı'nın Kadıköy Belediyesi'ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması istemiyle başlattığı icra işlemine Kadıköy Kent Konseyi'nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum tepki gösterdi.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Ödenemeyen aidatların icra takibi bina yönetimleri için yeni kazanç kapısı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, bazı bina yönetim firmalarının, vatandaşın geç ödediği her aidat borcu için ayrı ayrı icra dosyası açarak haksız kazanç sağlamaya çalıştığını savundu. Şahin "75 liralık bir aidat için tüketiciden 600 lira çıkıyor" dedi.

İcra daireleri çoğalıyor!

Samsun Halk Gazetesi köşe yazarı olan Ragıp Göker bugünkü yazısında Vezirköprü'deki hastanenin inşaatına haciz gelmesini değerlendirdi. Göker icra dairelerinin çoğaldığına dikkat çekti.

Uzel Makine'nin icra ihalesinin iptal talebine mahkemeden ret!

UZEL’in, İstanbul Rami’deki bina ve arsalarının satıldığı icra ihalesinin iptali için açılan davada mahkeme ret kararı verdi. Dava dosyasına göre, 832 milyon liralık arsa ve binalar 225 milyon liraya satıldı.

Site yönetimi icra takibi yargıtay kararı!

Site yönetiminde yükümlülüklerini yerine getirmeyen malikler adına yapılan takip hakkında Yargıtay Kararı alındı. İşte site yönetimi icra takibi yargıtay kararı..

izmir icra haberleri Haberi

izmir icra haberleri

İzmir İli Kemalpaşa İlçesinde yer alan 2.667,00 metrekare yüzölçüne sahip saanayi arsası 1 milyon 383 bin 90 TL bedelle satılıyor. Satışı açık arttırma usulüyle yapılacak olan arsa, İzmir-Ankara devlet yoluna cepheli 2 köşeyi yola komşudur. 


Çevresinde sanayi yapılaşmanın bulunduğu sanayi arsasının üzerinde fabrika binası, idari bölümler ve sundurmalar bulunuyor. Suyu ve elektriği olan arsa belediyenin tüm hizmetlerinden yararlanıyor.


Düzgün bir topoğrafik yapıya sahip olan arsanın ilk satışı 26 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00 ile 10:10 arasında yapılacak..


T.C KEMALPAŞA İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: İzmir İli Kemalpaşa ilçesinde yer alan 2.667,00 metrekare miktarlı sanayi arsası niteliğindeki taşınmazın tamamı 1.383.090 TL bedelle satılacaktır.


Kıymeti:  1.383.090 TL


Yüzölçümü: 2.667 m2 arsanın 1695/2668 hissesi satışa konudur.


İmar Durumu:...