29 / 03 / 2024

izmir il özel idaresi capello oteli

izmir il özel idaresi capello oteli

Türkiye'nin turizm merkezlerinden Çeşme'de bulunan İzmir İl Özel İdaresine ait turistik tesisin satışı için hukuki problem kalmadığı, eski Capello Otel olarak bilinen tesise 4-5 taliplinin olduğu ve satıştan en az 20-25 milyon YTL'lik bir gelir beklendiği

O ilde 347 bin TL'ye arsa alabilirsiniz! İl Özel İdare tarihi açıkladı! 

Isparta İl Özel İdaresi, Isparta ili, Senirkent ilçesi, Yassıören Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsanı büyüklüğü kaç metrekare? İşte detaylar...

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 2 adet arsa ve 2 adet arazi satılıyor! İl Özel İdaresi tarihi verdi!

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili, Yahşihan ve Keskin ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 2 adet araziyi satıyor. Peki Kırıkkale'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İl Özel İdaresi KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor! Başvurular bugün son! Elinizi çabuk tutun

Kamuda istihdam etmek isteyen binlerce kişi araştırmalarına devam ediyor. İŞKUR tarafından yapılan duyuruda, il özel idaresinin KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacağı belirtildi. Başvurular için son gün bugün. Elizi çabuk tutun. İşte başvuru şartları...

Sivas İl Özel İdaresi'nden satılık 32 bin 456 metrekarelik arsa! 

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa sunuyor. İşte arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detaylar....

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Kapatılan il özel idarelerine ait malların devri TBMM'de!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ve 21 Milletvekili, kapatılan il özel idarelerine ait malların devri ile ilgili Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi verdi..

İl özel idareleri tarafından spor tesisleri TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, il özel idareleri tarafından spor tesisi yapılan köylere ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir İl Özel İdaresi eski binasında plan tartışması!

İZMİR İl Özel İdaresi’nin Çınarlı’daki eski binasının bulunduğu alanla ilgili Defterdarlık İzmir Emlak Dairesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi arasında planlama çekişmesi büyüdü.

Sivas İl Özel İdaresi, asfalt çalışmalarına devam ediyor!

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde köy yollarında asfalt ve bakım-onarım çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi, merkeze bağlı İncesu, Damlacık ve Durdulu grup köy yolunu asfalta kavuşturdu.

'Kentsel dönüşüm devlet değil, özel sektör eliyle gerçekleştirilmeli'

Bursa’da düzenlenen zirveye katılarak Osmangazi’de yürütülen Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Dündar, “Türkiye’de kentsel dönüşüm devlet değil, özel sektör eliyle gerçekleştirilmeli” dedi.

Asansörlerin kontrollerini belediye ve il özel idaresi yapacak!

Asansörlerin, yıllık periyodik kontrollerinden belediye ve il özel idareleri sorumlu olacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yapılan düzenlemeyle, asansörlerin kontrolleri belediye ve il özel idarelerinin yasal görevleri arasına eklendi.

izmir il özel idaresi capello oteli Haberi

izmir il özel idaresi capello oteli

İzmir İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Yılmaz,  Meclis'te satış için karar alındığını ve encümene yetki verildiğini, mülkiyet ve tapudaki sorunların çözüldüğünü, hukuki bir problemin kalmadığını söyledi.  


Satılacak alanın bir kısmının vakıf arazisi olduğunu, satış sonrasında vakfın parasını alacağını, herhangi bir sorunun bulunmadığını belirten Yılmaz, satışa gölge düşmemesi için çalıştıklarını vurguladı.


Tesisi değerine satmayı ve elde edilecek gelirle başka yatırımlar yapmayı düşündüklerini belirten Yılmaz, şunları söyledi:
"Devletin, Özel İdarenin elinde bu tür gayri mülklerin durması doğru değil. Biz hizmet üretiyoruz, otelcilik işletmecilik yapmıyoruz. Bu tür yerlerin haraç mezat değil, değerini bularak satılması gerekir. Çünkü oralarda herkesin hakkı var, değerinde satarak hizmet etmek istiyoruz. Tahmini bedel çalışması yapıyor, ciddi rakam bekliyoruz,...