19 / 04 / 2024

İzmir inşaat ihaleleri

İzmir inşaat ihaleleri

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 25 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

İzmir inşaat sektöründe gözde il!

Hükümetin ulaşım projeleriyle Ankara ve İstanbul gibi kentlere ortalama 3.5 saatte ulaşılabilir hale gelecek İzmir, inşaat sektörünün de gözde illerinden biri oldu..

Türkler Rusya'da yeni inşaat ihaleleri alabilecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün ekonomik ilişkilerin tekrar normale dönmesi için hükümetine talimat verdi. Türk iş dünyası temsilcileri, “Rus turistler tekrar Türkiye’ye gelecek, inşaat sektörü yeni ihaleler alabilecek " gibi yorumlar yaptı.

İzmir'in en çok göç alan 3.kent olmasını inşaat sektörü nasıl yorumladı?

İzmir, 2015’te en çok göç alan 3. kent oldu. Cazibe merkezi haline gelen İzmir’i en çok İstanbullular tercih etti. İzmir inşaat sektörünün önde gelen isimleri bu durumu avantaj olarak değerlendirdi

İzmir kentsel dönüşümle inşaat sektöründe patlayacak!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, "Şu anda maalesef kentsel dönüşüme başlayamadık. Umarım bu sorunları aşıp kentsel dönüşümü başlatacağız. İzmir inşaat sektörü çok yakında patlayacaktır" dedi.

Necip Nasır: İnşaat sektörü hareketlenecek!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti. MÜFED Başkanı Necip Nasır ''Sektörün daha da hareketleneceğini düşünüyorum" dedi.

İzmir inşaat sektörünün temsilcileri seçim sonucunu değerlendirdi!

1 Kasım seçimlerinden tek parti iktidarının çıkmasıyla gözler, sonuçların ekonomik yansımalarına çevrildi. İzmir'de inşaat sektörünün temsilcileri, seçim sonuçlarını sıcağı sıcağına değerlendirdi..

Seçim sonuçları inşaat sektörünü canlandıracak!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti.

İnşaat sektörü seçim sonuçlarından memnun!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti. İnşaatçılar, istikrarla birlikte kredi faizleri ve normal faizlerin de düşeceğini öngörüyor.

İzmirli inşaatçılar seçim sonuçlarından memnun!

İzmir’deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaat çalışmaları hızla sürüyor!

Feridun Bilgin’in 2016 yılının mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor

İzmir-Aydın karayolu inşaat sektörünün en gözde merkezi!

İzmir-Aydın karayolu, İzmir Torbalı'nın inşaat sektörü ve yatırımcılar açısından en gözde bölgesi haline geldi. Firmalar bu bölgede yatırım yapmak için adeta birbiriyle yarışıyor.

İzmir Yeni Kent Merkezi'nin inşaat kapasitesi 20 milyon metrekare!

İzmir’in merkezi, “Yeni Kent Merkezi Projesi” ile kurulduğu yer olan Smyrna’ya dönüyor. 20 milyon metrekare inşaat kapasitesi olan bölge, toplam değeri 18 milyar doların üzerinde olan onlarca proje ile yeni baştan kuruluyor

İzmir Devlet Hastanesi'nin inşaatı protesto edildi!

İzmir'de önceki gün yapımı süren 250 yataklı devlet hastanesi inşaatında taşeron firmaya bağlı çalışan 15 işçi, ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle toplu intihar girişimde bulundu.

İzmir inşaat ihaleleri Haberi

İzmir inşaat ihaleleri

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi için ihale düzenliyor. İhale 25 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

İNŞAAT YAPIM KARŞILIĞI KİRALAMA İHALESİ YAPILACAKTIR
İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:
Bölge Müdürlüğümüzce aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereği kapalı teklif yöntemi ile Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıflar Meclisi’nin 16.11.2020 tarih ve 377/367 sayılı ve 30.11.2020 tarih ve 395/386 sayılı kararı ve 27.10.2020 tarih 473 no.lu Bakanlık İzni gereği 32 (otuziki) yıl süreyle yapım karşılığı kiralama ihalesine çıkartılmıştır.
İli : Manisa
İlçesi : Yunusemre
Mahallesi : Horozköy
Caddesi : ………
Sokağı :…………
Vasfı : Arsa
Yüzölçümü : 3100,92 m2
Pafta :…………
Ada No : 3344
Parsel No : 1
Malik : Vakıflar Genel Müdürlüğü
İşin Süresi : 32...