10 / 12 / 2025
fuzul

izmir karaburun kira yardımı

izmir karaburun kira yardımı

İzmir'de büyük yıkıma neden olan deprem sonrasında rekor düzeye ulaşan dayanışmanın lideri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun Kösedere Mahallesi'ndeki evleri depremden ağır hasar görün ailelere de yardım ediyor.

İzmir Karaburun ve Çiğli’de 46 milyonluk satış! İki gayrimenkulün yeni sahipleri belli oldu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'in Karaburun ve Çiğli ilçelerindeki iki önemli taşınmazın ihale yoluyla satışını  tamamladı. Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan bu taşınmazlar, rekor fiyata en iyi teklifi veren şirketlere devredildi.

İzmir Karaburun’da denize 150 metre mesafede satılık 3 arsa! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat! 

İzmir Karaburun’da yer alan 3 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar denize 150 metre mesafede yer alıyor.

İzmir Karaburun’da satılık 3 arsa!

Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun’da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Haziran’da yapılacak.

İzmir Karaburun’da 4 taksitle satılık 3 iş yeri! Yazlık bölgede dükkan arayanlar dikkat!

Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun’da yer alan 3 adet dükkanı 4 taksitle satışa çıkardı. 

Karaburun Belediyesi’nden İzmir Karaburun’da kiralık 8 gayrimenkul!

Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun’da yer alan 8 adet gayrimenkulü kiraya verecek. Kiralama ihalesi 17 Nisan tarihinde yapılacak.

İzmir’de belediyeler Çeşme’de arsa, Karaburun’da dükkan satıyor! Tarihler açıklandı..

İzmir’in iki sayfiye bölgesinde belediyeler arsa ve dükkan satacaklarını açıkladı. Çeşme’nin gözde lokasyonu Ilıca’daki konut imarlı arsalar ile Karaburun’daki dükkanların satış tarihleri belli oldu.  

Türk Kızılay’dan İzmir Karaburun'da 185 milyon TL’ye denize nazır zeytinlik!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İzmir Karaburun Küçükbahçe’de yer alan zeytin ağaçlı arazi için satış ihalesi düzenliyor  120 bin 50,43 metrekare alana sahip arazinin satış bedeli 185 milyon TL olarak açıklandı.

Türk Kızılay İzmir Karaburun'da denize nazır zeytinlik satıyor: 181 milyon TL’ye!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İzmir Karaburun’da yer alan zeytin ağaçlı araziyi satışa çıkardı. 120 bin 50,43 metrekare alana sahip arazinin satış ihalesi 14 Ocak 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir kira artış oranında hem İstanbul'u hem Ankara'yı solladı! 

"sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü" eylül raporuna göre, İzmir kira artış oranında hem İstanbul'u hem Ankara'yı solladı. Sektör temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

İzmir'de kira artışları İstanbul ve Ankara'yı solladı! Bir yılda kiralar yüzde 56,3 arttı!

İzmir'de yıllık kira artış oranı 56,3 olurken, İstanbul’da yüzde 46,2, Ankara’da yüzde 51,3 oldu. İzmir'de bir yılda kira artışları İstanbul ve Ankara'yı solladı.

Kira artışlarının tavan yaptığı İzmir’de taşınmanın maliyeti 100 bin TL’yi buluyor!

Yaptığı açıklamada İzmir’de taşınmanın maliyetinin en az 100 bin TL olduğunu belirten Gayrimenkul Danışmanı Deniz Kezer, bu şartlarda evlerinden taşınamayan kiracıların yüzde 100-120’lere varan kira artışlarını kabul etmek zorunda kaldıklarını kaydetti.

İzmir'de aile hekimlerinden kira tepkisi: Artışlar yüzde 600'ü buldu!

İzmir'de aile hekimleri, sürekli olarak artış gösteren kira bedelleri sebebiyle zorlanıyor. İzmir Aile Hekimleri Derneği (İZAHED) Başkan Yardımcısı Dr. Volkan Altan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kira artışlarının yüzde 600’e ulaştığını söyledi.

İzmir Karaburun ve Kocaeli Gebze'de satılık 4 arsa!

İzmir ve Kocaeli'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların radarına giren satış ihaleleri 29 Mayıs ve 30 Mayıs'ta yapılacak.

izmir karaburun kira yardımı Haberi

izmir karaburun kira yardımı

İzmir'de büyük yıkıma neden olan deprem sonrasında rekor düzeye ulaşan dayanışmanın lideri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun Kösedere Mahallesi'ndeki evleri depremden ağır hasar görün ailelere de yardım ediyor.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Büyükşehir'in depremde ağır hasar gören evlere verdiği 10 bin Türk Lirası nakdi destekten faydalanmak isteyen depremzedelerin başvuruları ile evrakları alındı ve ödemenin yapılması amacıyla harekete geçildi.   

Mahalleye giderek tek tek depremzedeler ve Kösedere Muhtarı Mehmet Özduran ile konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Hemşehri İletişim Merkezi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü görevlileri, evi ağır hasar gören 36 depremzedenin 13'nün konteynerlerde yaşadığını, diğerlerinin ise köyde veya İzmir'de yaşadığını öğrendi. Ekipler, Büyükşehir'e müracaatta bulunarak evraklarını hazırlayan 2 evin destekten faydalandığını, diğer depremzedelerin ise "Bir...