20 / 04 / 2024

izmir konak belediyesi ruhsat işlemleri

izmir konak belediyesi ruhsat işlemleri

İzmir'in Konak Belediyesi, hem Kovid-19 sebebiyle geçilen dönüşümlü mesai sistemine hem de İzmir depremi sonrasında başlayan zorunlu taşınma sürecine rağmen daha hızlı ruhsat vermeye başladı.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

İzmir Konak'ta tapu işlemleri için yeni dönem başladı!

İzmir Konak Belediyesi, vatandaşların tapu işlemlerini kolaylaştırmak için taşınmazların rayiç değerler verilerini Konak Tapu Müdürlüğü’yle elektronik ortamda paylaşacak yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

İzmir Konak'ta ruhsat süreci hızlandı!

İzmir'in Konak Belediyesi, hem Kovid-19 sebebiyle geçilen dönüşümlü mesai sistemine hem de İzmir depremi sonrasında başlayan zorunlu taşınma sürecine rağmen daha hızlı ruhsat vermeye başladı.

Konak Belediyesi meclis binası için onay geldi!

Koruma Kurulu, Konak Belediyesi'nin  Alsancak Liman arkası bölgesinde yer alan tarihi binanın restorasyon projesine onay verdi. 

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Konak Belediyesi'nden Mart 2021'e kadar kira desteği!

Salgın sürecinin başında aile hekimliklerinin hizmet sunduğu ve Roman vatandaşların yaşadığı konutları ile esnafın olduğu mülklerinden kira almayı kesen Konak Belediyesi, desteğini mart ayına kadar uzattı.

Konak Belediyesi'nden satılık 21 daire!

Konak Belediyesi mülkiyetinde yer alan 21 adet daireyi satışa çıkardı. İhale 3 Eylül 2020 Perşembe günü gerçekleşecek.

İzmir Konak'a yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'ın Güney mahallesinde yeni bir hizmet binası inşa ediyor.

İzmir Konak'a yeni sosyal tesis!

Konak Belediyesi’nin yeni yatırımı bu kez Beştepeler Semti olarak da bilinen 1. Kadriye Mahallesi’nde yükselecek.

izmir konak belediyesi ruhsat işlemleri Haberi

izmir konak belediyesi ruhsat işlemleri

İzmir'in Konak Belediyesi, hem Kovid-19 sebebiyle geçilen dönüşümlü mesai sistemine hem de İzmir depremi sonrasında başlayan zorunlu taşınma sürecine rağmen daha hızlı ruhsat vermeye başladı. Hizmetlerin aksamadan devam etmesini sağlayarak, genel işleyişi hızlandırıp işlemleri çabuklaştıran Konak Belediyesi, imar, inşaat ile iş yeri açma ve çalıştırmada ruhsatlandırma süresini bir haftaya kadar düşürdü. İmar ve inşaat ruhsatı için evrakları eksiksiz, tam dosyayla Konak Belediyesi’ne başvuruda bulunan vatandaşlar, ruhsatlarını bir hafta içinde alıyor. Vatandaşların numarataj belgeleri, yapı kullanma izin belgeleri de hızlı şekilde hazırlanıyor.

Sıhhi müesseseye aynı gün

Vatandaşlar, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatlarında da daha hızlı sonuç alabiliyor. Sıhhi müesseselere, 2005/9207 Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik’in 12. maddesine istinaden istenilen belgeler ile yönetmelik gereği kamu kuruluşlarıyla yapılan yazışmaların yapılmasını...