26 / 04 / 2024

İzmir lüks site iş kazası

İzmir lüks site iş kazası

İzmir Çeşme'de lüks bir sitede havuz bakımı yapan iki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  

Kuşadası'ndaki lüks sitenin sakinleri ‘istinat’ kabusu yaşıyor! Ölümden döndüler!

Hafta sonu etkili olan fırtına ve sağanak yağış sebebiyle içerisinde lüks villaların bulunduğu sitenin istinat duvarı yıkıldı. Herhangi bir sonuç alamadıklarını dile getiren site sakinleri, en kısa sürede önlem alınmazsa üst sokaktaki binaların da aşağı doğru kaymasından korktuklarını söyledi.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Fors İzmir'de lüks ve aile sıcaklığı bir arada!

Güçsan Yapı'nın tarafından hayata geçirilen Fors İzmir projesi lüksü ve aile sıcaklığını bir arada sunuyor...

Tuzla'daki lüks sitenin yönetiminden yaptırım açıklaması! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle açıklama yapan site yönetimi yaptırım yaptıklarını doğruladı. 

İzmir'de lüks villa ilanlarıyla dolandırıcılık yapan şüpheliler yakalandı!

İzmir'de internette yayımladıkları lüks villa ilanlarıyla çok sayıda kişiyi dolandıran şüpheliler yakayı ele verdi.

Tuzla’da lüks sitenin yönetimine 'Asgari ücret cezası' tepkisi!

Tuzla’da yer alan 250 konutluk lüks bir sitede, inşaat firması geçici olarak site yönetimini üstlendi. İddialara göre, son 3 aydır yönetimin yapmış olduğu bazı uygulamalar ve cezalar site sakinlerinin tepkisine neden oldu. 

Şişli'de lüks sitede aidat vurgunu!

İstanbul Şişli'de bulunan lüks sitede yaşayan site sakinleri site yönetimi hakkında, dolandırıcılık”, “güveni kötüye kullanma” ve “vergi usul kanununa muhalefet” suçlarından şikayette bulundu. 

Milyonluk lüks konutlarda deprem şoku: Bedeli istenip tazminat davası açılabilir!

İzmir'i vuran 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası yeni yapılan ve milyon liralara satılan lüks rezidanslarda da büyük hasarlar oluştu. Uzmanlar müteahhittin kusuru ve ayıbı olması halinde bedel talebi ve tazminatın gündeme gelebileceğini vurguluyor.

Pınar Aylin'in İzmir'deki lüks villası! 

İzmir’den İstanbul’a gelip şöhreti bulan ve sonrasında yeniden  İzmir'e taşınan popçu Pınar Aylin, bahçeli lüks bir villada yaşıyor...

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Lüks sitede havuz bakımı yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı!

İzmir Çeşme'de lüks bir sitede havuz bakımı yapan iki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  

Mesut Özil'in Çeşme'deki lüks villası!

Türk asıllı ünlü Alman futbolcu Mesut Özil'in, İzmir'in Çeşme ilçesine yaptırdığı 2 katlı süper lüks villanın inşaatı tamamlandı.

İzmir lüks site iş kazası Haberi

İzmir lüks site iş kazası

İzmir Çeşme’de değeri milyonlarca lirayı bulan villaların olduğu lüks bir sitede havuzun bakımını yapan 2 işçi elektrik akımına kapıldı.Akıma kapılan iki işçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Yeniasır Gazetesinden Fatih Şendil'in haberinde, Çeşme Alaçatı'daki Celal Bayer Mahallesi'nde milyonluk villaların bulunduğu sitedeki lüks yüzme havuzuna bakım için gelen Behçet Özbek ile Semih Kublay, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Havuz bakım ve montaj işleri yapan şirketin sahibi olan 51 yaşındaki Behçet Özbek ile işyeri çalışanı Semih Kublay (28) site yönetiminin talebi üzerine lüks havuzun bakım ve temizliğini yapmak için geldi. Havuzun motor dairesini kontrol eden Özbek bilinmeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı. Özbek'in boş havuzun hemen yanı başında kıvrandığını ve bir yerden düştüğünü sanan çalışanı Kublay, patronuna ne olduğunu anlamak için yanına geldi. Özbek'e...