28 / 03 / 2024

İzmir Menemen parsel satışı

İzmir Menemen parsel satışı

CHP Milletvekili Atila Sertel, İzmir'de yer alan Seyrek Villakent Mahallesi’ndeki 1 milyar 600 milyon TL değerinde olduğu aktarılan 160 parselin satışına ilişkin, soru önergesi sundu.

İstanbul ve İzmir'de kiralık 13 iş yeri!

İstanbul Çatalca ve İzmir Menemen'de yer alan 13 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 25 ve 26 Mart'ta gerçekleştirilecek olan o ihaleler ile ilgili detaylar...

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

İki şehirdeki 10 adet arsa 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Sinop Durağan'da ve İzmir Menemen'de toplam 10 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

İzmir'de konut imarlı 6 adet arsa 12 Ocak'ta satışa çıkıyor!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Menemen'de 11 adet arsa satılıyor! Fiyatlar resmen dudak uçuklattı!

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan satılıyor! 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan için 4 Ocak 2024'te satış ihalesi düzenlenecek. Peki Menemen'de yer alan dükkanın fiyatı ne kadar? 

İzmir'de imarlı 10 arsa satılacak! İhalesi 8 Aralık'ta!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Aralık'ta yapılacak.

İzmir'de imarlı 12 arsa satılacak! Kaçırmayın!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 12 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de konut imarlı 65 arsa satılıyor! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 65 adet konut imarlı satıyor. Peki İzmir Menemen'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla!

Ayhan Gültekin İnşaat tarafından İzmir Menemen'de yükselen Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla satışta! İşte Ponti Konakları 3 ile ilgili detaylar...

Erkaya Twins'te 3+1'ler 3 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Son 4 konutu kaçırmayın!

Erkaya İnşaat tarafından İzmir Menemen'de hayata geçirilen Erkaya Twins projesinde son 4 adet 3+1 konut kaldı. İşte Erkaya Twins projesi ile ilgili merak edilenler... 

İzmir Menemen parsel satışı Haberi

İzmir Menemen parsel satışı

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir'in Menemen ilçesine bağlı Seyrek Villakent Mahallesi’nde bulunan ve 1 milyar 600 milyon TL değerli 160 parselin satışını Meclis gündemine getirdi.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Atila Sertel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM'de soru önergesi sundu.

“Satışın akla, mantığa ve vicdana uymadığı” değerlendirmesinde bulunan Sertel, önergesinde; "5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18’inci maddesi taşınmazların alım, satım, takas ve tahsis yetkisini Belediye Meclisi’ne vermiştir. Kanun açık olmasına rağmen Menemen Belediye Başkanlığı’nın hukuksuz bir karar almasının önüne geçilecek midir?” sorusunu sordu. 

Sertel, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Menemen Belediyesi’ndeki Millet İttifakı’nın meclis üyeleri de biz de bu hukuksuz satışa müsaade etmeyeceğiz. Kamu arazilerinin birilerine peşkeş çekilmesine ve rant elde edilmesine göz yummayacağız. Meclis üyelerimiz konuyu mahkemeye...