29 / 03 / 2024

izmir metrosu keşif artışı

izmir metrosu keşif artışı

Bakanlar Kurulu, İzmir metro istasyonları için Büyükşehir Belediyesi'nin Göztepe-Poligon ve F. Altay talep ettiği 24 milyon liralık keşif artışı bedelini onayladı Daha önce 69 milyon liradan ihale edilen hatlardaki çalışmalar durmuştu...

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Türkiye için sevindiren gelişme! Altında dev keşif

Koza Altın'ın Kayseri Kaşköy projesinde devam eden çalışmalar sonuç veriyor. Yapılan açıklamaya göre, piyasa değeri 1,2 milyar dolar olarak hesaplanan yeni altın rezervleri bulundu. Yeni keşfin, 2024 yılında üretime alınması ve bilançoya katkı vereceği düşünülüyor.

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

K2 Keşif Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K2 Keşif Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nagihan Yıldız tarafından kuruldu.

Keşif İstanbul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keşif İstanbul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Bulut, Serdar Gürpınar, Serhan Çelebi ve Tolga Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul projesi için bilirkişi keşif yapacak!

İstanbul 10. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul projesi için keşif ve bilirkişi incelemesi kararı verdi...

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında yeniden keşif yapılacak!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti...

Keşif Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keşif Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çoban tarafından kuruldu.

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçüğe ilişkin davada keşif kararı verildi!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu caddede  Kasım 2018'de meydana gelen göçüğe ilişkin 16 sanığın yargılandığı davada, olay yerinde keşif yapılmasına karar verildi...

Nazan Öncel'in Kemerburgaz'daki villasında keşif yapılacak!

Akşit Togay’ın ABD’de yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını almak için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Mahkeme, Öncel’in oturduğu Kemerburgaz’daki villada keşif yapılıp evin değerinin tespit edilmesine karar verdi...

Rıza Sarraf'ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapıldı!

Rıza Sarraf'ın, Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle görülen dava kapsamında, söz konusu taşınmazda keşif yapıldı.

Reza Zarrab’ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki tarihi köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın yargılandığı davada, yapılacak keşif için 9 aydır köşkün anahtarının bulunamaması üzerine mahkeme, anahtarın Ebru Gündeş’e sorulmasına karar verdi.

izmir metrosu keşif artışı Haberi

izmir metrosu keşif artışı

Bakanlar Kurulu, İzmir 

metro istasyonları için Büyükşehir Belediyesi'nin Göztepe-Poligon ve F. Altay talep ettiği 24 milyon liralık keşif artışı bedelini onayladı Daha önce 69 milyon liradan ihale edilen hatlardaki çalışmalar maddi sıkıntı nedeniyle durmuştu. 

İYİ HABER GELDİ 

Yüklenici firmanın maddi sıkıntıya düşmesi nedeniyle durma noktasına gelen Göztepe, Poligon, F. Altay metro yapım çalışmaları için Ankara'dan iyi haber geldi. 2014'TE BİTECEK Bakanlar Kurulu, Büyükşehir'in 24 milyon liralık keşif artışını onayladı. Karar sayesinde bitiş tarihi 2014 yılına sarkan inşaatının bir kez daha durma ihtimali ortadan kalktı.



Metro istasyonları için 2'nci keşif artışına onay 


Üç istasyon için istenen keşif artışı talebine Bakanlar Kurulu'ndan verilen onay Resmi Gazete'de yayınlandı. Böylece istasyonların yapımının önü açıldı Bakanlar Kurulu, îzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Göztepe-Poligon ve F. Altay metro istasyonları için talep ettiği...