29 / 03 / 2024

izmir metrosu kredi

izmir metrosu kredi

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) İzmir metrosunun geliştirilmesi amacıyla toplam 125 milyon avroluk kredi desteği verileceğini duyurdu.

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmir Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor! 7 bin 750 araç trafikten çekilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı’nın ardından Narlıdere Metrosu'nun da açılışını 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peki Narlıdere Metrosu'nda hangi duraklar var? İşte ayrıntılar... 

Buca Metrosu'nda tarih verildi: İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer, Buca Metrosu'nda ışığın görüleceği tarihi açıkladı. İşte Buca Metrosu ile ilgili detaylar ve Tunç Soyer'in o açıklaması...

Tarım Kredi Markette dana sosis 32,75 TL, İzmir Tulumu 400 gram 59,90 TL! 13 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Peynir, süt, bebek bezi, et ürünleri dahil pek  çok ürün grubunu indirimli satışa sunan Tarım Kredi Koopetifleri marketlerinde Elit Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 litresi 47,90 TL’ye, Uni Baby 400 gram Saç ve Vücut Şampuanı 17,90 TL’ye, Özlem Kangal sucuk 200 x2 paket 99 TL’ye tüketiciye sunuluyor.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

İngiltere'den Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı için 2.3 milyar dolarlık kredi!

İngiltere tarafından Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'na kredi desteği müjdesi verildi ve 2.3 milyar dolarlık altyapı ihracat finansman kredisinin verileceği duyuruldu. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Buca Metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin iptal kararına yönelik açıklama yaptı.

İzmir trafiğini rahatlatacak Buca Metrosu geliyor! Temelini Kılıçdaroğlu atacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat 2022 Pazartesi günü atılacak. Düzenlenecek temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

İzmir kentsel dönüşüm için kredi bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de gerçekleşecek kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili 30 yıl vadeli kredi için beklemede olduklarını dile getirdi. 

izmir metrosu kredi Haberi

izmir metrosu kredi

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) İzmir metrosunun geliştirilmesi amacıyla toplam 125 milyon avroluk kredi desteği verileceğini duyurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından yapılan açıklamada, Egenin incisi İzmir Buca'daki yeni metro hattının ilk etabı için bankanın 125 milyon avroluk kredi vereceği belirtildi.

Yapılan açıklamada değerlendirmeleri bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer konuyla ilgili olarak, “Projemiz, ilimizin en yoğun ilçesi olan Buca'nın trafik sorununu kökten çözecek. Yeni metro hattı, diğer kentsel ulaşım bağlantılarıyla bağlantı kuracak, modern, hızlı, çevre dostu ve güvenli ulaşımı teşvik edecek, istihdam yaratacak ve yatırımcıları çekecek.” şeklinde konuştu.

Tunç Soyer, “İlişkilerimizi derinleştirmek hem İzmir hem de Türkiye ekonomisi için büyük önem taşıyor. Bankanın, İzmirlilere fayda sağlayacak daha birçok yatırım...