26 / 04 / 2024

izmir mhp büyükşehir adayı kim

izmir mhp büyükşehir adayı kim

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, ilde vatandaşların yüzde 40’ının kiralık evlerde oturduğunu belirterek, “İşbaşına geldiğimizde, orta ve dar gelirli vatandaşlarımız için 15 bin toplu konut yapacağız." dedi...

İzmir'de Büyükşehir Belediye binası için çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim tarihinde hasar alan ana hizmet binası için çalışmalara başladı. Bina için danışma kurulu oluşturuldu. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

İzmir Büyükşehir'den satılık 79 arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Çiğli ve Buca'da yer alan 79 adet arsayı satıyor. Satış ihalesi 22 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

İzmir Büyükşehir'e imar yönetmeliği çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne imar yönetmeliği çağrısında bulundu. Nasır, “Hazırlayın, biz de gerekeni yaparız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Buca Metrosu tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı ikinci birleşiminde, Buca Metrosu projesi ile ilgili tartışmalar devam etti.

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

İzmir Büyükşehir'den satılık 107 daire!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenleyeceği 107 adet dairenin satış ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00'te başlayacak...

İzmir Büyükşehir 17.2 milyon lirayı zimmetine geçirdi!

Sayıştay İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından taşıt alt geçit yapımının iki ayrı iş gibi ihale edilmesiyle ilgili 17 milyon 283 bin lira zimmet çıkardı. Paranın ödenmesi için ihalede imzası bulunan çalışanlara paylaştırıldı.

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapıldı.

İzmir Büyükşehir'den Eğridere halkına konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Eğridere'de yaşanan toprak kayması sebebiyle mağdur olan vatandaşlar için önerdiği "Çukurköy modeli" bölge halkına anlatıldı.

İzmir Büyükşehir'den kiralık süpermarket ve otopark!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetindeki süpermarket ve otoparkı kiraya verecek. Teklifler, 7 Şubat 2019 tarihinde alınacak...

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

izmir mhp büyükşehir adayı kim Haberi

izmir mhp büyükşehir adayı kim


MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, ilde vatandaşların yüzde 40’ının kiralık evlerde oturduğunu belirterek, “İşbaşına geldiğimizde, orta ve dar gelirli vatandaşlarımız için 15 bin toplu konut yapacağız. İzmir’de hemşehrilerimiz için büyük bir proje başlatacağız. Kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çevirenlere inat, ikinci büyük toplu konut projesini başlatacağız. İzmirliler, bankalara mecbur olmadan ev sahibi olacak.” dedi.


Partisinin Gültepe semti Toros Meydanı’nda düzenlediği açıkhava toplantısına katılan Taşer, TOKİ'nin amacından saptığını iddia etti: “2014-2020 yılları arasında İzmir’de ihtiyaç duyulacak konut sayısı 283 bin olacak. Şu an İzmir’de yaşayan vatandaşların yüzde 40’ı kirada oturuyor. İzmir, en riskli deprem kuşağında olmasına rağmen konutların yüzde 60’ı riskli. TOKİ, dar gelirli vatandaşlarımız için toplu konut üretmek yerine, amacından saparak lüks konutlar yapmaya başladığı için İzmir’deki bu...