27 / 04 / 2024

izmir mithatpaşa meydan

izmir mithatpaşa meydan

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

Kemerburgaz Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 21.10.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 669 parselin doğusunda yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Japonya'nın Karanlık Ruhu asla uyumaz" felsefesi tüm Yamaha MT modellerinin arkasındaki ilham kaynağı olan Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! İşte Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasını aldı!

Kiler GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseli 277 milyon TL'ye satın aldı...

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasına 227 milyon TL'lik teklif! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından satışa sunulan Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseldeki arsanın satış ihalesine katıldı. Peki Kiler GYO kaç lira teklif sundu? İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsa için 279.2 milyon TL peşinat ödedi!

Pasifik GYO, İstanbul Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi'ndeki arsa için satış sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında 279 milyon 250 bin TL peşinat ödendi. 

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapularını teslim etti....

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Murat Kurum'dan Ankara Altındağ'a meydan müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Altındağ Belediye binamızı başka bir alana taşıyacağız. Hem belediye binamızın olduğu alan hem de önündeki alanı bir meydan projesi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

Kayseri Mithatpaşa imar hareketleriyle güzelleşecek!

Kayseri Mithatpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ''İmar hareketleriyle birlikte mahallemiz daha da güzelleşecek'' diye konuştu.

izmir mithatpaşa meydan Haberi

izmir mithatpaşa meydan

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentlilerin denizle ilişkisini güçlendirmek ve Körfez’in kıyı şeridini yeniden tasarlayarak canlandırmak için Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde oluşturduğu dev meydan, 17 Şubat Pazar günü saat 15.30’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2016 Ağustos ayındaki toplantısında oybirliğiyle alınan karar çerçevesinde “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri" adı verilen İzmir'in bu yeni meydanı, hem özel tasarlanmış donatıları hem de tramvay ve vapurun kesişme noktası olması sebebiyle kentin yeni cazibe merkezi olacak.

Estetik değer katacak


Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek için öncelikle Mithatpaşa Parkı önündeki trafiği yer altına alan İzmir Büyükşehir Belediyesi,  bu yeni taşıt alt geçidinin üstünü de İzmir'e yakışan dev bir meydan...