23 / 04 / 2024

izmir ofis projeleri

izmir ofis projeleri

İzmir’in merkezi, “Yeni Kent Merkezi Projesi” ile kurulduğu yer olan Smyrna’ya dönüyor. 20 milyon metrekare inşaat kapasitesi olan bölge, toplam değeri 18 milyar doların üzerinde olan onlarca proje ile yeni baştan kuruluyor.

Anadolu'da ofis projeleri metrekare fiyatlarını artırdı!

Artan talep nedeniyle Anadolu şehirlerinde ofis yatırımları atağa geçti. Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da nitelikli ofis projeleriyle metrekare fiyatlar da artmaya başladı..

İzmir'de ticari gayrimenkulde en çok Bayraklı ve Alsancak tercih ediliyor!

Eskidji İzmir Bölge Ortağı Ali Erten, İzmir'de ticari gayrimenkulde en çok Bayraklı ve Alsancak tercih edildiğini söyledi...

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İzmir halkı bu projeleri bekliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

Pandemide paylaşımlı ofisler nasıl olmalı?

Başarılı ofis projeleri ile ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya imza atan XL Mimarlık+Mühendislik Kurucusu Mimar Arda Işık, pandemi döneminde paylaşımlı ofislerde alınması gereken yapısal ve mekansal önlemleri anlattı.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ İzmir projeleri 2020 ne zaman teslim edilecek? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru için gerekli belgeler neler? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru şartları neler? İşte TOKİ İzmir 100 bin sosyal konut projeleri 2020 detayları...

izmir ofis projeleri Haberi

izmir ofis projeleri

2001 yılında düzenlenen "Kentsel tasarım uluslararası fikir proje yarışması" sonucunda ortaya çıkan fikirlerden yararlanarak, Alsancak Limanı'nın arka bölgesi ile Turan Mahallesi arasındaki 471 hektarlık alan 2003 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir'in yeni kent merkezi olarak ilan edildi. Bu şekilde başlayan ve bir anlamda İzmir'in özüne, kurulduğu yer olan Bayraklı (Smyrna)'ya dönüşünün vesilesi olacak "Yeni Kent Merkezi Projesi" önümüzdeki dönemde kente yeni ufuklar açacak. 


İzmir nefes alacak 


Şehirde dikkatleri üzerine çeken bölgede brüt 20 milyon metrekare inşaat kapasitesi mevcut. Bölge, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen gayrimenkul firmaları tarafından toplam değeri 18 milyar doların üzerinde olan onlarca proje ile yeni baştan kuruluyor. Yeni yollar, kavşaklar ve ulaşım imkanları ile desteklenen bölge; geniş yeşil alanları, parklar ve sahil şeridi ile İzmir'e nefes aldırıyor....