26 / 04 / 2024

izmir Ortak Hizmet Protokolü

izmir Ortak Hizmet Protokolü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş Belediyesi işbirliğinde ilçede yapılacak üç tesis için toplam 2.5 milyon lira katkıda bulunma kararı aldı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

İzmir’de yıkılan binaların ortak özelliği ortaya çıktı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan 17 binanın ortak özelliği açıklandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, yıkılan binaların zemin etüdünün olmadığını söyledi.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen İzmir depremi sonrasında riskli olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı alınan İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor. 

İzmir’den ortak akıl çağrısı 'İzmir Zamanı' ile dönüşüm hızlanacak!

İzmir Zamanı ortak akıl çağrısı, daha iyi bir yaşam için sadece binaları, park ve caddeleri değil; ticareti, tarımı, turizmi, kültür ve sanatı, hayatın tüm alanlarını tasarlamaya yönelik, çığır açan fikirleri İzmir’e davet ediyor.

TÜGEM MLS sistemi ile portföylerini paylaşacaklar!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, TÜGEM MLS sistemi, emlak işletmelerinin yetki belgeli portföyleri üzerinden kapalı devre bir sistemde portföylerini listeleme, paylaşma, ortak hizmet vermeyi sağlayan bir hizmet sunuyor...

İzmir Konak'a yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'ın Güney mahallesinde yeni bir hizmet binası inşa ediyor.

İzmir Selçuk'a yeni hizmet binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'taki hizmet hızı ve kalitesini artırmak için tüm birimlerini aynı çatı altında topluyor. 

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Tarihi Yarımada’yı koruma protokolü imzalandı!

İstanbul’daki tarihi yarımadanın korunması adına Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında 10 yıllık ‘Ortak Hizmet Protokolü’ için imzalar atıldı. 

İzmir Torbalı Belediyesi’ne yeni hizmet binası!

İzmir Torbalı Belediyesi’nce ihaleye çıkarılan, hem Osmanlı hem de modern Türk mimarisi ile dikkat çeken yeni hizmet binası projesi tanıtıldı.

izmir Ortak Hizmet Protokolü Haberi

izmir Ortak Hizmet Protokolü

Ödemiş'te düzenlenen törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin arasında "Ortak Hizmet Protokolü" imzalandı. Protokole göre İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş'te yapımına başlanan toptancı hali, et kombina tesisi ile otogar yatırımlarına toplam 2.5 milyon liralık katkı sağlayacak. 


CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, çok sayıda ilçe belediye başkanı, meclis üyesi ve vatandaşların katıldığı yeni nikah salonundaki protokol töreninde konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, Ankara'da hazırlanan projelerin ve yapılan planların İzmir'e uymadığını belirtti.


Ankara'dan olmuyor

Kocaoğlu, "Belediye başkanının en büyük görevi, kentteki cevherleri bulup çıkarmak ve yeni cevherler yaratmaktır. Ankara'dan verilen kararlar, yapılan planlar, hazırlanan projeler yerele oturmuyor. Tesadüfen oturuyor. Tabi ki yapılan işlere karşı değiliz ama ihtiyaçlar hiyerarşisi, kente getireceği fayda ve öncelik sıralamasına baktığınızda Ankara'dan yapılan projelerde...