26 / 04 / 2024

İzmir OSB istihdam

İzmir OSB istihdam

İzmir’deki toplam 13 organize sanayi bölgesinden 11’inde 186 fabrikanın inşaatı sürüyor. Toplamda 1.35 milyar TL’yi bulacak bu yatırımlar tamamlandığında yaklaşık 10 bin kişiye istihdam sağlanacak.

Gelir İdaresi Başkanlığı resmen açıkladı! Yüksek maaşlı tam 2 bin personel alınacak! Birçok ilde alım yapılacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 2022-2023 yılı KPSS puanı esas alınarak en az 22 bin TL maaşla çalışacak 2 bin memur alınacağını açıkladı. Ayrıca Gelir İdaresi Başkanlığınca yayımlanan ilanda, alınacak memurların 650'sinin İstanbul, 211'inin Ankara ve 100'ünün İzmir'de istihdam edileceği aktarıldı.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

İzmir'deki tarıma dayalı OSB'ler için süreç hızlanıyor!

İzmir ve çevresinde kurulması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgelerinde (TDÍOSB) süreç hızlandı, il genelinde 7 adet kurulması planlanan TDÍOSB'ler arasında yer alan Bayındır Çiçekçilik TDI Bile Kınık TDÍOSB'de yönetim kurulu başkanı ve vekilleri ile denetim organları seçimleri yapıldı.

Diyarbakır Karacadağ OSB için ilk adım atıldı!

Diyarbakır'da yaklaşık olarak 10 bin kişilik istihdam sağlayacak olan Karacadağ OSB için düğmeye basıldı...

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Edirne Keşan OSB 2023'te faaliyete geçecek!

Edirne'nin Keşan ilçesinde 2023 yılında faaliyete geçmesi planlanan ve çok sayıda kişiye istihdam sunacak olan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB), gıda alanında bölgenin "üretim üssü" olması amaçlanıyor.

Eskişehir OSB'de 8 ayda 37 yatırımcıya arsa tahsis edildi!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB), yılın 8 ayında 37 yatırımcıya 765 bin metrekare arsa tahsis edildi. OSB'ye ait 32 milyon 406 bin metrekare alanda faaliyette bulunan 642 tesiste 45 bin kişi istihdam sağlıyor.

Eskişehir OSB'de 30 yeni yatırımcı için yer tahsis edildi!

EOSB Başkanı Küpeli, Eskişehir OSB'de bu yıl yer tahsis edilen 30 girişimcinin, yatırımlarının hayata geçirilmesiyle 1500 kişi için istihdam yaratacağını kaydetti.

Ezine Gıda İhtisas OSB’ye talep arttı!

Çanakkale’de çalışmaların hızla sürdüğü ve 8 bin kişiye istihdam sağlayacak Ezine Gıda İhtisas OSB’de talep artışı yaşandı.

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB kuruluyor!

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB’nin kurulması için İZTO’da toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Tesisimizde 3 bin 500 kişi istihdam edilecek” diye konuştu.

2020'de 7 yeni OSB ve 5 sanayi sitesi açılacak!

2020 yılında 7 yeni organize sanayi bölgesi (OSB) ve 5 sanayi sitesi daha tamamlanacak ve böylece 25 bin kişiye istihdam sağlanmış olacak...

İzmir OSB istihdam Haberi

İzmir OSB istihdam

Son yıllarda demir, kara ve hava yolu taşımacılığını geliştirmeye yönelik projelerle lojistik üstünlüğü artan İzmir, sahip olduğu OSB'lerde yoğun fabrika yatırımlarına sahne oluyor. Kentteki toplam 13 OSB'nin 11'inde 186 yeni fabrika kuruluyor. Büyük çoğunluğu bu yıl, çok az bir kısmı ise 2017'nin ortalarında tamamlanacak bu tesisler üretime başladığında toplamda 9 bin 800 kişiye istihdam sağlayacak. Yaklaşık yatırım maliyeti 1.35 milyar TL olarak hesaplanan bu yatırımların, proje bazlı yeni teşvik sistemiyle daha da artması bekleniyor.


Kentte, yatırım tutarı bakımından toplamda 300 milyon TL ile en büyük yatırım Ödemiş OSB'de sürüyor. İstihdam açısından değerlendirildiğinde ise en büyük yatırım Aliağa OSB'de yapılırken, kurulacak fabrika sayısı göz önüne alındığında ise Kemalpaşa OSB (KOSBİ) 67 şirketle ilk sırada.


Ödemiş OSB'de tüm parseller satıldı


Ödemiş OSB'yi yatırım için...