19 / 04 / 2024

izmir şehir hastanesi

izmir şehir hastanesi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan yaptığı açıklamada, Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yapımının devam ettiğini, ikinci şehir hastanesinin ise yerinin belirlenmesinin ardından temelinin atılacağını söyledi.

İzmir'e ikinci şehir hastanesi yapılacak!

Sağlık Bakanlığınca İzmir'de yapımına başlanan 2 bin 60 yataklı Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yanısıra Buca'ya ikinci bir şehir hastanesi yapılacak.

İşte Ege'nin çehresini değiştirecek mega projeler!

Bölgenin gelişip kalkınmasının önünü açacak büyük projeler 2017’de ivme kazanacak. Özellikle ulaşım, sağlık ve turizm alanındaki yatırımlar Ege’nin çehresini değiştirecek ve gücüne güç katacak büyüklükte.

Darbe yabancı yatırımcıyı durdurmadı, Türkiye ilgisi sürüyor!

FETÖ'nün darbe girişimine rağmen yabancı kuruluşların Türkiye ilgisi sürüyor. Son olarak İzmir ve Kocaeli şehir hastaneleri projelerine, tamamı yabancı kuruluşlardan 1,1 milyar dolar finansman sağlandı.

2017'de açılacak şehir hastaneleri!

Sağlık Bakanı Akdağ: "Bu senenin sonuna kadar, belki 2017'nin ilk ayında 2 bin 500 yatağı hizmete almış olacağız. 2017'de Adana, Ankara, Eskişehir, Kayseri ve Manisa olmak üzere 5 şehrimizde 8 bin 500 yatağı hizmete sokmuş olacağız." dedi.

İzmir ve Manisa'ya dev şehir hastanesi geliyor!

İzmir Bayraklı ve Manisa 'ya dev şehir hastanesi geliyor, 2 bin 60 yataklı Bayraklı Şehir Hastanesi ve 560 yataklı Manisa Şehir Hastanesi hizmete girdiğinde iki kentin sağlığına büyük katkı sağlayacak

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

İzmir Şehir Hastanesi’yle ilgili saha raporu hazırlandı! Sorunlar giderek artıyor!

İzmir Tabip Odası tarafından depreme dayanıksız tartışmaları ile 10 yıl sonra açılabilen İzmir Şehir Hastanesi’yle ilgili saha raporu hazırlandı.

İzmir Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İzmir Şehir Hastanesi'nin bugün hasta kabulüne başlayacağını açıkladı. İzmirlilere müjde, İzmir Şehir Hastanesi bugün açılıyor...

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

İzmir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Temeli 2014’te atılan ve 30 ayda açılması öngörülen İzmir Şehir Hastanesi hala tamamlanmadı. Hastanenin açılışı 5 kez ertelendi. Hastanenin inşaatı hala tamamlanmış değil...

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yüzde 65'i tamamlandı! 

İzmir'de inşası devam eden 2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yüzde 65'i tamamlandı. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, hastane inşaatında incelemelerde bulundu...

İzmir'e 2. şehir hastanesi müjdesi!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan yaptığı açıklamada, Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yapımının devam ettiğini, ikinci şehir hastanesinin ise yerinin belirlenmesinin ardından temelinin atılacağını söyledi.

İzmir'e ikinci şehir hastanesi yapılacak!

Sağlık Bakanlığınca İzmir'de yapımına başlanan 2 bin 60 yataklı Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yanısıra Buca'ya ikinci bir şehir hastanesi yapılacak.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Erzurum Şehir Hastanesi 2017 sonunda hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada Erzurum'da yapımı süren şehir hastanesine değinerek, "Allah nasip ederse, bu yılın sonunda Erzurum'un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak." dedi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

izmir şehir hastanesi Haberi

izmir şehir hastanesi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi Açılış Töreninde yaptığı konuşmada, güzel bir işin açılışını yapmak için Ödemiş'te bulunduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sağlık alanında AK Parti hükümetlerinin çok önemli adımlar attığını belirten Demircan, geçmiş dönemden hastanelerin koğuş sisteminde yatak ve mekanların sorunlu olduğunu, ilaç kuyruklarının yaşandığını, hastaların eczanelerde ilaç bulamadığını söyledi.

Şimdiki hastanelerin 5 yıldızlı otel konforuna sahip olduğunu dile getiren Demircan şu şekilde konuştu;

"Milletimizin hak ettiği güzelliği sunan hastaneler yaptık ve yapıyoruz. Türkiye önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde sağlık altyapısını yenilemeyi tamamlıyoruz. Sağlık alanında insan gücü yetiştirme noktasında da ülkemizin hak ettiği noktaya hızla yaklaşıyor ve geliyoruz. Şehirlerimizde fevkalade güzel hastaneler bir bir açılıyor, tamamlanıyor. Dünyada örnek gösterilecek şehir hastanelerimiz birer birer...